Digidexo.com

Hva er definisjonen på geriatrisk depresjon?

De vanskelige endringer av livsstil står overfor eldre eller geriatriske mennesker, slik som død av en kjær eller medisinske problemer, kan føre til en avhengighet av et familiemedlem eller en omsorgsperson, og i noen tilfeller, på helsevesenet.

Sorg eller depresjon

Sorg og depresjon er ofte forvirret, er det ikke satt tidsskalaen for sorg, som kan vare i uker eller måneder, depresjon er merket så forskjellige som det er ledsaget av et tap av håp og glede gjør livet synes meningsløst.

Symptomer

Det finnes en rekke symptomer på geriatrisk depresjon som inkluderer tristhet, tretthet, vekttap, forstyrret søvn, en økning i alkohol og narkotika, død fiksering og selvmordsforsøk.

Årsaker

Som folk blir eldre er det en rekke faktorer som kan føre til geriatrisk depresjon, som inkluderer ensomhet og isolasjon etter dødsfallet og flytting av venner og slektninger, helse og økonomiske problemer, mangel på mening med livet og frykten for å dø.

Geriatric Depression Scale

Det finnes to versjoner av geriatrisk depresjon skala, en test som består av ja eller nei svar på enten 15 eller 30 spørsmål administreres. På lengre versjon, en score på 11 eller mer er representativ for en deprimert person, mens i 15 spørsmålet versjon, en score på fem eller mer viser depressive tegn.

Depresjon In America

Ifølge forskning utført av National Institutes of Health, av de 35 millioner amerikanere i alderen 65 år eller eldre, rundt 2 millioner viser tegn til full blåst depresjon.