Digidexo.com

Slik unngår du at Toe Cramps

Slik unngår du at Toe Cramps


Tå kramper bestå av plutselige, ufrivillige og smertefulle sammentrekninger av musklene i tærne. Toe kramper kan være forårsaket av dehydrering, varmt vær, lange anfall av trening eller som en bivirkning fra medisiner. Til tross for sin smertefulle natur, toe kramper er vanligvis ufarlig og kan behandles hjemme. Treat tå kramper med et program av en ispose eller frosne erter. Når riene har stoppet bruk en oppvarming puten eller varmt håndkle til å behandle rest smerte. Den beste måten å forebygge toe kramper er å diagnostisere den opprinnelige årsaken.

Bruksanvisning

•  Drikk mer væske. Dehydrering er en ledende årsak til muskelkramper. Invester i en vannflaske du er komfortabel å bringe med deg og fylle den hele dagen. Drikke med jevne mellomrom for å hindre tå kramper i løpet av dagen, under intens trening og om natten.

Ta en daglig multivitamin. Tå kramper kan være forårsaket av en mangel på kalium eller kalsium. Øk inntaket av mat typer som frukt, grønnsaker og meieriprodukter for å oppfylle dine ernæringsmessige behov uten å ta en multivitamin.

Bruk komfortable sko som gir tilstrekkelig plass for tærne. Høyhælte sko kan presse tærne og øke sannsynligheten for toe kramper.

Mosjon og strekke tærne daglig. For å gjøre dette, stå på tå og hev kroppen opp og ned. Hold "Up" stilling i fem sekunder. Gjenta 20 ganger per dag.

Tips og advarsler

  • Øv plukke opp kulene med tærne for ekstra trening.