Digidexo.com

Hvordan finne informasjon om Pill Identification

Hvordan finne informasjon om Pill Identification


Hvis du er usikker på om en bortkommen pillen i medisinskapet, vesken eller lommen din tenåring jeans, er det flere måter å identifisere den. En rekke verktøy tilgjengelig på nettet og på offentlige bibliotek gjør det ganske enkelt å identifisere reseptbelagte legemidler eller over-the-counter medisiner og kosttilskudd. Eldre mennesker og de som tar flere forskjellige piller per dag har en økt sjanse for forvirrende medisiner. Siden noen medisiner tas på en "as-needed" basis, er det ikke uvanlig å miste oversikten over piller og deres formål.

Bruksanvisning

Observasjoner

Drug identifikasjons nettsteder be deg om å beskrive tvilsom pillen i detalj. Du vil bli bedt om å nøye observere tegninger, form, farge og type pille, enten det er en tablett, kapsel eller tablett. Apotek ofte erstatte en generisk versjon for merkenavnet medisiner som du har tatt. Du kan bli vant til å svelge en liten, rosa tablett med en viss merking på den, og så bli overrasket når dine reseptbelagte refill endres til en blisterpakning av store, to-tonet tabletter med en annen merking. I slike tilfeller kan pillen identifikasjonsressurser avgjøre om pillene er en generisk erstatning eller feil medisinering.

Den mest definitive verktøy for å identifisere en pille er den merking eller forlaget på en tablett, kapsel eller tablett. Merkingen kan være et grafisk eller alfanumeriske tegn (tall og bokstaver) på en eller begge sider av en pille. En pille avtrykk eller gravering kan være vanskeligere å fastslå, og du kan trenge et forstørrelsesglass for å tydelig se den. Noen piller viser en annen bokstav eller et tall når snudd opp ned. For eksempel merking kan vises som W9 fra ett perspektiv, og 6M når snudd. Hvis du fortsatt forvirret etter å ha konsultert en pille identifikator, kan du kontakte apotek eller lege.

piller kommer i en rekke former, noe som ytterligere hjelp til å skille fra hverandre. Riktig å beskrive form av en pille er et viktig skritt i identifiseringsprosessen. Vanlige pille former inkluderer runde, avlange, oval, trekantet, firkantet, rektangulær, diamant, halvsirkel, teardrop og scalloped. Det finnes også piller formet med tre, fire, fem, seks, sju eller åtte sider, og andre med uvanlige former.

piller er laget i mange forskjellige farger og nyanser. Blant de vanligste fargene er hvit, off-white, tan, rosa, fersken, gul, rød, oransje, grønn, blå, lilla, svart, brun, grå og klar. Noen piller har to farger; en halvdel av en kapsel kan være hvit, mens den andre halvparten er blå. Pill identifikasjons områder omfatter fargekart som hjelper deg med å avgjøre pille farger.

Når en pille er scoret, den har et innrykk eller fordypning - vanligvis en rett linje - for å kutte en pille i halv eller dele det i to like deler. En scoret pillen er lettere å splitte og bidrar også skille det. Du kan spare penger på noen resepter dersom legen foreskriver en høyere dose med instruksjoner for å kutte pillene i to.

Tips og advarsler

  • Databasene av online narkotika identifikasjons nettsteder er jevnlig oppdatert og kan være de mest aktuelle ressurser for informasjon om reseptbelagte og over-the-counter narkotika. Narkotika nettsteder ber om en beskrivelse av tvilsom pille, og deretter identifisere den basert på dine innspill. De gir også informasjon om bivirkninger og dosering. Hvis du ikke klarer å positivt identifisere en pille på en nettside, kan du prøve en eller to andre steder før du er sikker på pillen i spørsmålet. Splitter nye piller kan ikke være i nettstedet databaser ennå, og i slike tilfeller bør du kontakte apotek. Standarden, publisert reseptbelagte stoffet referanseverktøy i årevis har vært Legens Desk Reference, som viser reseptbelagte medisiner og fotografier av piller i forskjellige doser.
  • Hvert år i USA, dødsfall og skader oppstå på grunn av feilmedisinering. Dette kan unngås ved å identifisere tvilsomme medisiner. Hvis du ikke klarer å identifisere pillene dine med absolutt tillit ved hjelp av en pille identifikator, kontakt apotek eller lege. Lærere, administratorer eller sykepleiere kan finne en pille som må raskt identifisert og / eller gis til en elev. Rettshåndhevelse offiserer kan også bli nødt til å ta raske beslutninger basert på piller som de finner i en persons besittelse eller i andre situasjoner. Elektroniske ressurser bidra til å gjøre definitive narkotika identifisering mulig i løpet av sekunder eller minutter, hvis det er nødvendig.