Digidexo.com

Fordeler med Vitamin E på Hair & Nail Growth

Fordeler med Vitamin E på Hair & Nail Growth


Mens vitamin A er kjent for cellevekst og vitamin C er tatt for å bekjempe sykdom, har vitamin E lenge vært kjent for sine helsemessige fordeler. Snarere enn å bruke gels, kremer og andre menneskeskapte kjemikalier, mange foretrekker å innta vitamin E i form av tabletter og multivitaminer til naturlig styrke hår og negler.

Skalp Circulation

En av vitamin E helbredende egenskaper er som en antioksidant, et naturlig stoff som hjelper kroppen din å forhindre skader og reparere eventuelle som allerede har oppstått. For håret ditt, forbedrer denne hodebunnen sirkulasjon, slik at vitaminer og andre næringsstoffer for å nå alle de hårsekkene å stimulere sunn hårvekst. Dette er oftest manifestert ved en økt blankhet i dine tråder.

Styrke

Jevnlig tar vitamin E fører til sterkere hår og negler som et resultat av sine naturlige egenskaper. Men, vil du ikke se disse resultatene umiddelbart, som det tar tid for vitaminet å bli absorbert inn i kroppen din og rettet til de stedene det kan brukes, som hår og negler.

Håravfall

Noen studier har vist at økte nivåer av vitamin E kan bidra til å forhindre håravfall, samt redusere forekomsten av flass. Men Dr. DH Rushton ved University of Portsmouth skrev i en artikkel publisert i "Clinical and Experimental Dermatology" at for mye vitamin E kan ha motsatt påvirke, forårsaker håret til å falle ut raskere og i større mengder enn de som tar daglige anbefalte mengden.