Digidexo.com

Egg & High-protein flytende diett

Høy protein og flytende dietter har hvert blitt populære metoder for å miste vekt, ofte raskt, i løpet av de siste 15 årene takket være slike programmer som Atkins (low-carb) og Hollywood (flytende) planer. Mens begge kan hjelpe deg å kaste pounds, har heller ikke vist seg å være en langsiktig løsning, særlig hvis din eneste form for protein er gjennom væsker. Legge egg som ensom fast føde vil øke protein inntaket, selv om det ikke vil hjelpe deg å nå den anbefalte daglige dose av vitaminer og mineraler.

Protein Diet

Høy protein dietter understreke forbruker proteiner og visse fettstoffer mens begrense karbohydrat forbruk. Hengivne hevder dette karbohydrat-diett hjelper dem ned i vekt fordi kroppen begynner å forbrenner fett i stedet for glukose. Imidlertid, siden dietter som eliminerer disse matvarer som for eksempel frukt, brød og pasta, mange erfaringer bivirkninger slik som forstoppelse eller svimmelhet. Noen leger og ernæringseksperter også spørsmålstegn ved de langsiktige virkningene av en diett som gjør at et slikt høyt inntak av fett, spesielt vidd hensyn til hjerte, nyre og lever helse.

Flytende Diet

Det finnes flere typer flytende dietter, alle med det samme løftet: raskt vekttap uten å spise fast føde. Og mest likvide dietter hjelpe kaste pounds raskt.
Flytende dietter som består utelukkende av protein vibrering er ikke annerledes, da disse drikkene er vanligvis lite fett og karbohydrater. Det beste er også lav i sukker. Men de fleste er høy i natrium, så hvis du stole utelukkende på disse drikkene for dine ernæringsmessige behov kan du ende opp med å føle sulten og mangler energi.

Om Egg

Egg er ansett som en av de beste kildene til protein og er rike på vitaminene A, D og E. spise et par egg hver dag er gunstig for alle som er aktive og håper å opprettholde et sunt kosthold. På nedsiden, mens eggets plomme er der vitaminer lagres, er det også høy i fett. Egg er også høy i kolesterol og natrium. Så kombinere egg med en væske-protein diett vil tilføre næringsstoffer, men lite i form av fiber, vitamin C og sunne komplekse karbohydrater.

Synopsis

Det er liten tvil om at en diett av noe annet enn egg og protein shakes vil hjelpe deg å miste vekt ganske raskt. Men alle som følger en slik plan bør drikke rikelig med vann (minst seks 8-unse glass per dag) og ta fiber kosttilskudd for å hjelpe til med fordøyelsen. En bedre plan er å innlemme egg og proteinshaker i en balansert diett som inneholder sunne valg som frukt, grønnsaker, brød, havre, fjærkre og fisk.