Digidexo.com

Atkins Diet & Eating tips

Atkins dietten er basert på prinsippet om at når for mange karbohydrater (karbohydrater) er spist, kroppen brenner noen av disse karbohydrater men slår de fleste av dem til fett som er lagret på kroppen. Atkins dietten lærer at ved å spise færre karbohydrater kan du ta kroppen din fra en carb / fett-lagring maskinen til en fettforbrennende maskin.

Atkins Ernæringsmessige Tilnærming

Med Atkins diett, spiser du i henhold til Atkins næringspyramiden, som ser litt forskjellig fra den tradisjonelle næringspyramiden. The Atkins diett fokuserer på å spise mer magert kjøtt og grønnsaker og færre karbohydrater. Protein utgjør bunnen av Atkins næringspyramiden, med grønne og grønne grønnsaker som neste nivå, deretter frukt, deretter mer fettrike grønnsaker og meieriprodukter som ost og bønner, med hele korn matvarer som ris og hvete brød på toppen av pyramide.

Atkins fase 1

I fase 1 av Atkins dietten du jobber på upping fettforbrennende effekt på kroppen din for de to-ukers periode. Du må redusere karbohydratinntaket til bare 20 gram per dag. Brød, pasta og sukker-fylt bakverk blitt en no-no, og frukt og nøtter er ikke å bli spist enten under fase 1. I stedet fokuserer på å spise magre proteiner, grønne blader, fargede grønnsaker og gode fett, som oljer .

Atkins fase 2

Du fortsetter å begrense karbohydratinntaket og legge frukt og nøtter til kosthold i fase to av Atkins dietten. Du kan også sakte legge karbohydrater i form av hele korn, for eksempel grovbrød. Dette må gjøres sakte, slik at du kan oppdage hvor mange karbohydrater du kan spise og likevel gå ned i vekt.

Atkins Fase 3

I fase 3 av Atkins dietten fortsetter du å legge gode karbohydrater i kostholdet ditt hver uke til du kommer til Atkins Karbohydrat Equilibrium. Dette er det punktet hvor du kan spise karbohydrater og ikke miste eller få noen vekt. Dette regnes som den pre-vedlikeholdsperioden, som du trenger å vite hvor mange karbohydrater du kan spise for å opprettholde vekten når du når målet ditt i vekt.

Atkins Fase 4

Livstid vedlikehold er hva Fase 4 av Atkins dietten handler om. Du bør være på ditt mål vekt når du går inn i denne fasen. Du bør ta spising plan du har utviklet i de tre andre fasene, og bruke det som en vedlikeholdsplan og måte å spise for resten av livet ditt.

Atkins Eating tips

Hold en matdagbok for å spore hva du spiser. Dette vil være nyttig for å bestemme når du når Atkins Karbohydrat Equilibrium. Planlegg måltider som sentrum på en mager protein og en grønn eller fargerik grønn. Dette vil hjelpe deg til å spise fra høyre del av Atkins næringspyramiden. Du kan finne akseptable mat lister for fase 1, 2 og 3 på Atkins hjemmeside. Det er også oppskrifter på Atkins nettsted som kan hjelpe deg å planlegge måltider.