Digidexo.com

Hva rettsmidler fungerer best som dreper hodelus?

Hodelus er vanlig med barn i skolealder, men kan påvirke voksne også. Hjem rettsmidler er trygge å bruke, og kan være nødvendig som insekt hodelus behandlinger er ikke trygt for barn under 5 år eller for gravide. Gre håret for å fjerne nits og lus er nødvendig å drepe hodelus som kan ha overlevd en hårbehandling.

Shampoo Treatment

Tilsett 3 ss. av olivenolje, 1 ts. av tea tree olje og 1 ts. av eukalyptusolje i din vanlige sjampo. Olivenolje vil arbeide for å oppløse exoskeletons av hodelus mens essensielle oljer kveles og drepe dem. Påfør shampoo til håret og dekke hodet med en dusjhette for en time før skylling.

Majones vil også arbeide for å oppløse exoskeleton av hodelus, men er effektive i å drepe eggene også. Påfør et lag med majones til håret og dekk med plast dusj cap. Etter en time, børste håret ut med en lusekam og deretter følge opp med en sjampo.

Hair Rinse

Eddik er en effektiv hjem rette og kan brukes etter en shampoo behandling. Skyll håret med like deler hvitt kjøkken eddik og vann. Vent 10 minutter før du skyller håret med rent vann.

Listerine, munnen vask, kan også brukes som et hår skylling som dreper hodelus. Fukt håret med Listerine og påfør en dusj en cap i minst en time. Du må bruke en lusekam å børste hodelus ut, og deretter kan du vaske håret med sjampo.

Rengjøring av Miljøvern

Det er viktig å vaske sengetøy, klær og hår tilbehør i varmt vann for å stoppe hodelus fra å spre seg. Vaske alle stofftyper i vann som er minst 130 F. Tørre elementer på høy varme i minst 20 minutter.

Sug børster og kammer i veldig varmt vann i 10 minutter.