Digidexo.com

Hva er ødeleggende depresjon?

Hva er ødeleggende depresjon?


Depresjon er en relativt vanlig kronisk psykisk lidelse som kan bli jevnet fra mild til alvorlig. For mange enkeltpersoner, medisinering og terapi er nødvendig for behandling av negative fysiske, følelsesmessige, mentale og sosiale symptomer.

Hva er depresjon?

Depresjon er identifisert av overveldende negative følelser, tanker og atferd som kan påvirke daglig fungering til det punktet at symptomene er ødeleggende for den enkelte.

Fysiske symptomer

Deprimerte personer kan ha symptomer som inkluderer smerter i kroppen og smerter, overdreven sove, tretthet, problemer med å spise og rastløshet. Fysiske symptomer kan ha en stor innvirkning på hans evne til å fungere i løpet av dagen.

Emosjonelle symptomer

Følelser av håpløshet, overdreven skam og skyldfølelse, irritabilitet, tristhet og andre negative følelser er hyppig og kronisk for deprimerte personer.

Sosiale Symptomer

Mangel på interesse for aktiviteter, kan en reduksjon i sosiale relasjoner og dårlig samhandling føre til ytterligere negative sosiale situasjoner for noen som lider med depresjon.

Takle Depresjon

Med overveldende symptomer, kan folk oppleve selvmordstanker, angst, medisinske forhold, eller kanskje prøve å medisinere seg selv med narkotika; co-eksisterende problemer komplisere depresjon.

Symptom Severity

Mange mennesker er i stand til å arbeide gjennom perioder med depresjon. For de som er kronisk ute av stand til å takle depressive symptomer, er behandling med medikamenter og psykoterapi kritisk.