Digidexo.com

Hvordan arbeide med Crystal Energy

Balansere energi med krystaller ved å jobbe med chakraer eller energisentre. Krystaller balansere chakraene ved å stimulere chi (energi) i hele kroppen-sinn. Når du arbeider med krystaller, rense og lade stenene riktig for maksimal effektivitet. Velg krystaller for å matche den vibrasjonen balansen du vil opprette. Medisinsk bruk av krystaller er strengt folklore og bør ikke anses som legitim medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Arbeide med Crystal Energy

•  Rens deres krystaller. Nettstedet beskriver EnergyHealingInfo.com prosessen. Kjør kjølig vann over krystaller når du holder dem i hånden. Plasser krystaller i et ikke-metallisk bolle, dekker med renset vann. Legg en spiseskje med havsalt. Virvle vannet til å blande saltet. Sett bollen på bakken med tilgang til måneskinn --- fortrinnsvis en fullmåne. La bollen å sitte i minst 24 timer eller fra fullmåne til fullmåne. Skyll krystaller under rennende vann. Lufttørke.

Charge krystaller med kroppens energi under en fullmåne. Bær steinen i lommen for å lade. Ikke plasser i en lomme med metallgjenstander. The New Age-serien, "Forbedre Your Mind, Body, Spirit" gir instruksjon for lading krystaller. Tenn et røkelse og et rødt lys for å representere elementene, luft og ild. Passere krystall gjennom røyken for å lade med energiene til luften. Passere krystall gjennom flammen til å lade med ild energi. Dryss renset vann fra et skall eller skrøpelige bolle på stein, lader det med vann energier. Deretter plasserer krystall i en liten mengde jord. Visualisere jordens energi lading krystall. Til slutt gni røkelse eller sandal treolje over steinen for å lade den med energi. Hold belastet krystall innpakket i lite stykke silke.

Beskytt deg fra stress med ametyst. Ifølge "Styrking Mind, Body, Spirit," gamle egypterne gjennomført ametyst når de reiste for å beskytte dem fra svik. Når du har renset og ladet din ametyst krystall, bære stein i lommen. Hold ametyst i hånden mens meditere for å fremme klar tenkning og for å stimulere intuisjon. "Styrking av Mind, Body, Spirit" foreslår å holde en ametyst stein til hodet for å lette migrene eller depresjon. For migrene, gni litt av lavendel essensielle olje på steinen for lavendel er beroligende egenskaper.

Arbeid med karneol å fremme lykke og å inspirere til håp. Rød karneol har blitt brukt av muslimer og buddhister som et symbol på fred og lykke. "Styrking av Mind, Body, Spirit" anbefaler å bruke karneol å fremme helse. Plasser karneol ved foten av ryggraden (sakral chakra) redusere ryggsmerter eller for å forbedre fordøyelsen.