Digidexo.com

Nasal Stuffiness Allergi urte rettsmidler

Nasal Stuffiness Allergi urte rettsmidler


Allergi kan føre til mye symptomer som kløende rennende øyne, hodepine og tett nese. Du trenger ikke å komme ned med disse symptomene i løpet av allergi sesongen. Det kan ha oppstått en støv eller kjæledyr allergi. Uansett årsak, vil du ønsker å behandle tett nese så snart som mulig. Ellers vil det være vanskelig å puste, sove, og til og med svelge maten. Det er noen urte rettsmidler du kan bruke til å få noen lettelse.

Vitamin C

Vitamin C topper listen over urte rettsmidler for tett nese. Dette er fordi vitamin C har makt til å redusere histamin nivåer, og vil åpne opp nese og bihuler passasjer, slik at du kan puste fritt igjen. En vanlig dose av vitamin C er ikke nok, men. Hvis du har en tett nese må du ta en stor dose av vitamin C for å se noen bedring. Anbefalt dose i dette tilfellet er 1000 mg tre ganger om dagen. Ta det med måltider, slik at du ikke glemmer, og slik at den ikke opprørt magen.

Eucalyptus Oil

Eucalyptus olje er kraftig nok til å åpne opp nesegangene som du puster det inn. Den enkleste måten å gjøre dette på er å koke en kjele med vann. Legg ti dråper eukalyptusolje til vannet. Legg et håndkle over hodet og henge over gryte med vann. Bruke minst fem minutter puste inn dampen. Slimet i nasal passasje vil bli som en væske og begynner å renne ut. Du kan gjøre dette så ofte du må.

Quercetin og Bromelain

Quercetin og Bromelain er to urte kosttilskudd som selges sammen som én pakke for personer som lider av allergi. Den quercetin arbeider for å blokkere histamin forårsaker din nasal stuffiness. Den Bromelain avlaster hevelse og betennelse i nesegangene og reduserer slim. Ta to kapsler hver dag til du føler deg bedre. Du kan også fortsette å bruke dette produktet hvis du fortsatt rundt allergi trigger.