Digidexo.com

Hvordan Distrahere Your Mind Når Deprimert

Hvordan Distrahere Your Mind Når Deprimert


Personer som lider av depresjon er ofte låst inne i sine hoder med sine tanker. De lider av en endeløs repetisjon av triste og uhjelpsomme ruminations som styrer hvordan de føler. En av teknikkene for å bekjempe depresjon er distraksjon. Hvis sinnet er opptatt med noe annet, så de depressive tanker kan ikke ta tak. Det er mange måter for en person å distrahere seg selv, men det er visse teknikker som har vist seg å hjelpe når depresjonen er på sitt verste.

Bruksanvisning

•  Konsentrer sinnet på enkle øvelser. Dette kan omfatte slike ting som enkel aritmetikk, sudoku oppgaver eller kryssord. Noe som tvinger tankene til å konsentrere seg om noe annet enn de depressive tanker vil hjelpe.

Fokus på verden rundt deg i stor detalj. Beskrive et objekt i rommet så detaljert som mulig. Dette kan enten være i en journal, eller bare i hodet ditt. Legg merke til sin farge, form og tekstur. Eller fokusere på de menneskene som er i rommet og oppfinne historier om dem. Fokusere sinnet på de fysiske detaljer om åstedet, i stedet for hva som skjer inne i hodet ditt.

Kople inn i en fysisk aktivitet. Turgåing, sykling eller annen type trening er en fin måte å distrahere sinnet fra sine tanker. Oppgaver som krever tenkning og kommer til å jobbe er også måter å distrahere sinnet fra å tenke på depresjon som plager den.

Snakk med andre mennesker. Den enkle handling å ha noen andre å være med er ofte nok til å bryte fortryllelsen at depresjon har på sinnet. Det tar deg ut av hodet ditt og gjør du samhandler med den nåværende verden. Samspill med mennesker, selv på et overfladisk nivå, kan gjøre depressive symptomer visne for en stund.

Lag distraksjoner basert på dine egne interesser og hobbyer. Hvis du er god på kunst eller håndverk, deretter engasjere seg i aktiviteter du liker vil bidra til å trekke hodet ut av den depressive tilstand. Noe som tvinger deg til å konsentrere seg om noe annet enn de repeterende tanker kommer til å hjelpe.