Digidexo.com

The Diabetes Dtour Diet

The Diabetes Dtour Diet


Utviklet av redaktørene av Prevention Magazine og utgitt i bokform i 2009, er Diabetes DTOUR Diet designet for å smelte bort uønskede pounds, gir en energi boost og kraftig redusere blod-sukker nivåer. Forfatterne hevder at folk som følger dietten for så lite som seks uker kan oppnå alle disse målene mens de spiser mat som ikke bare næringsrik, men også virkelig deilig.

Fat-Fighting Fire

I hjertet av denne dietten plan, ifølge en artikkel i april 2009 utgaven av ernæring, er fire næringsstoffer som slanke skapere dub "fett-kampene fire." De supernutrients er fiber, vitamin D, kalsium og omega-3 fatty syrer, som hver for seg er nyttig i seg selv i å fremme vekttap og balansering blodglukosenivåer. Men når det spises sammen, ifølge Dr. Francine R. Kaufman, medisinsk rådgiver for boken, er deres effektivitet forsterkes betraktelig. Kaufman er leder for Senter for Endocrinology, Diabetes & Metabolism ved Children Hospital i Los Angeles.

Hvordan dietten Works

Den DTOUR diett plan har tre hovedelementer. De er ganske enkel og grei, men for å få suksess programmet tilbyr, er det viktig at deltakerne samvittighetsfullt følger alle tre aspekter av planen, som hver arbeider hånd i hånd med de andre. Det første kravet er at du inkluderer matvarer som er rike på fett-kampene fire gjennom din daglige meny.

Gode ​​kilder for fiber, ifølge en artikkel på CBSNews.com, er brun ris, bygg, havregryn, havrekli, epler, sitrusfrukter, gulrøtter, bønner og helkorn brød og frokostblandinger. Høy i vitamin D er befestet fettfri melk, sveitsisk ost, laks, makrell, tunfisk, sardiner og befestet hele korn frokostblanding. Gode ​​kalsiumkilder er grønnkål, spinat, hvite bønner, broccoli, magre meieriprodukter og fettfri melk. Foods høy i omega-3 fettsyrer er laks, reker, tunfisk, valnøtter, tofu, beriket egg, lin og linfrøolje.

For det andre, spiser omtrent hver tredje time gjennom hele dagen, slik at ved dagens slutt du har konsumert tre hovedmåltider og to mellommåltider. Spise oftere, selv om beløpene du spiser er mindre, vil bidra til å holde sulten under kontroll og opprettholde sunne energinivå.

Endelig øve streng porsjonskontroll. På den måten, selv om du spiser oftere, den totale mengden konsumert vil bli holdt innenfor grensene.

Hva andre sier

I en kort gjennomgang av DTOUR i 22 desember 2009, utgaven av USA Today, Libby Downs, en klinisk ernæringsfysiolog på New Yorks Montefiore Medical Center, sier diett "integrerer forskning og oppskrifter i en vennlig, ikke-skremmende stemme . "I sin oversikt over DTOUR, telte DietsInReview.com blant planens proffer det faktum at ingen kalori-telling er nødvendig, tillatte matvarer er deilig, det kan følges gjennom boken eller på nettet, og det genuint bidrar til å senke blodsukkeret nivåer. På nedsiden, sa det boken var fokusert nesten utelukkende på mat og kosthold, og hadde lite å si om trening.