Digidexo.com

Graviditet og benzocaine

Benzokain er et medikament som ble utviklet for å redusere smerter i en bedøvende måte. Den brukes i aktuelle programmer (direkte på huden) for midlertidig lindring av irritasjon av dermal områder, blant annet i halsen, tannkjøttet, anus og vagina. Det er også brukt til å behandle mellomøret irritasjon som kan oppstå som et resultat av infeksjonen. Det finnes flere forskjellige produsert smertelindring produkter som inneholder varierende grad av benzokain.

Normal bruk

Den mest vanlige bruken av benzocaine er å nummen en irritert område. Produkter har blitt utviklet som inkluderer benzokain for behandling av såre tannkjøtt, sår hals, hemorroider og vaginal ubehag. Benzokain derivater benyttes i mange ulike over-the-counter medisiner, for eksempel Orajel produkter, for behandling av tannkjøtt sårhet og andre dental smerte. Lanocain er en annen smerte rette som inneholder benzokain som har generelle aktuelle programmer.

Generelle bivirkninger

Riktig bruk av benzocaine ikke er allment kjent for å forårsake skadelige bivirkninger. Etter produsentens instruksjoner anbefales til alle tider. Imidlertid er bivirkningene som kan forekomme ved bruk av benzokain inkluderer, men ikke begrenset til: sårhet, irritasjon eller svelling i det behandlede området; kvalme og oppkast; anstrengt pust; feber og hodepine; methemoglobinemia (en tilstand som reduserer de røde blodcellenes evne til å transportere oksygen).

Bivirkninger av benzocaine bruke under graviditet

Skadelige bivirkninger fra bruk av noen av disse produktene under svangerskapet har blitt studert gjennom vitenskapelig forskning. Vanligvis gjør funn fra disse studiene indikerer ikke noe avgjørende bevis for at bruk av benzocaine, etter bestemte retningslinjer anbefalt av produsenten, vil utgjøre noen fare under svangerskapet. Funnene i disse separate studier generelt enige om at enhver bruk av benzocaine under graviditet bør være under en legens retningslinjer.

Andre Meninger

Det er imidlertid avvikende synspunkter som stiller spørsmål ved sikkerheten av å bruke dette produktet når en kvinne er gravid. Mens farene stilt da bruker benzocaine under graviditet hos mennesker er oppgitt å være mangelfulle, funn av vitenskapelige studier rapportere uønskede effekter på dyr, inkludert tilfeller av økte nivåer av toksisitet. Disse funnene har skapt noen forskrekkelse om bruk av benzocaine for kvinner som er gravide.

Konklusjoner

Bruk av ethvert produkt som inneholder medisin som endrer de biologiske balanserer i en gravid kvinnes kropp, inkludert hormonbehandlinger, kosttilskudd og smertestillende medikamenter, bør diskuteres med en kvalifisert medisinsk faglig. Mens benzokain ikke har vist noen bevis for å være skadelig under svangerskapet, kan de innrømmet bivirkninger fra feil bruk anses som tilstrekkelig grunn til forsiktig bruk av dette produktet.