Digidexo.com

Hvordan behandle melasma Med Noni

Hvordan behandle melasma Med Noni


Melasma er en tilstand som fører til misfarging av huden og er spesielt merkbar i eldre mennesker. Tilstanden er også kjent som alder flekker og er at mørk misfarging av hud deler av hender og ansikt. Melasma er forårsaket av soleksponering, men de kan også være forårsaket av en lever som er full av giftstoffer kan det ikke eliminere, eller ved en mangel på antioksidanter i kroppen. Mange drikker noni juice hentet fra noni bær, innfødt til Tahiti, fordi det er tenkt å lindre en rekke helseproblemer, inkludert hudsykdommer som melasma. Husk at alder flekker tok år å danne, og det kan ta litt tid for bruk av noni skal tre i kraft.

Bruksanvisning

Commercial Noni Juice

•  Oppbevar noni juice i kjøleskapet til du er klar til å drikke den.

Åpne en flaske med noni og ta 1 til 2 gram om dagen for å starte for to uker. Det kjøpte noni juice kommer med et måle cap slik at du kan måle ut riktig beløp. Forvent smaken til å være bitter. Unngå å ta mer enn dette beløpet i første omgang å hindre milde bivirkninger som diaré, mild oppblåsthet, og små fordøyelsesproblemer.

Ta noni om morgenen på tom mage. Reduser mengden du tar hvis du føler deg kvalm, oppblåst eller annen bivirkning. Disse symptomene skal forsvinne i løpet av en 24-timers periode.

Legg noni juice til en blender med ½ kopp ananasjuice, yoghurt eller melk for å gjøre smaken mindre bitter, hvis du ikke kan drikke noni juice i sin rene form.

Øk mengden av noni til en annen gram eller to i løpet av en uke eller to, etter at kroppen din har blitt vant til det.

Ferske Noni bær

Velg svært moden noni frukt som er nesten hvit.

Legg bærene i en sil og trykk massen gjennom med en stampe. Forvent en tykk fiber gelé som substans.

Legg en unse eller to av noni til blender og tilsett ½ kopp ananasjuice, yoghurt eller melk til blender og bland godt.

Drikk på tom mage om morgenen.

Noni Emulsjoner

Finn en helt naturlig hudkrem med noni blad ekstrakt eller noni juice i ingrediensene.

Påfør den spesielle noni krem før fuktighetskrem til ansiktet, hender eller områder som har melasma spots.Use den aktuell løsning både i morgen og kveld.

Legg noni juice til kosthold for å øke effekten av den aktuell løsning