Digidexo.com

Urter for å bekjempe kolesterol

Urter for å bekjempe kolesterol


Virkningene av et forhøyet kolesterol nivå kan variere fra minimal til fatale. Høye nivåer av LDL --- eller "dårlig" --- kolesterol kan føre til høyt blodtrykk, hjerteinfarkt eller koronar hjertesykdom. Hvis du står overfor høyt kolesterol eller er interessert i å ta forebyggende tiltak, kan du gjøre det hjemme ved hjelp av naturmidler.

Green Tea

Ifølge University of Maryland Medical Center, en klinisk studie fant at menn som drakk grønn te var mer sannsynlig å ha lavere total kolesterol enn de som ikke gjorde det. Grønn te øker også nivået av gunstige, eller HDL, kolesterol; disse gunstige effektene antas å stamme fra polyfenoler som reduserer opptaket av kolesterol i blodet.

Hvitløk

Hvitløk antas å være et mirakel urt for hjerte-problemer. Faktisk, hvitløk har blitt har blitt lisensiert i Tyskland som en behandling for aterosklerose, tilstanden hvor farlig plakk bygger seg opp i arteriene. Ifølge forskere ved Iowa State University, både rå og kokt hvitløk inneholder stoffer som hjelper redusere leverens produksjon av kolesterol.

Artisjokk Leaf

Selv om forbrukerne vanligvis tenker på artisjokker som en siderett til middagen, ingesartisjokk blad ekstrakt kan bidra til å redusere kolesterolnivået. Ifølge "Science Daily," forskere ved University of Reading, i England, har funnet ut at ekstrakt fra hele kloden artisjokk anlegget kan redusere kolesterolnivået. Studien ble utført på friske individer av en normal vekt, og studien bemerker at ekstrakt kan en mindre effekt på overvekt enkeltpersoner eller personer med kroniske helseproblemer.

Guggul

Guggul --- også kjent som bedellium --- er harpiks fra en blomstrende plante som vokser mest fremherskende i det nordlige India; det har lenge vært brukt i ayurvedisk system av medisin. Ifølge University of Michigan Health System, rapporterte en dobbeltblindet studie å studere effekten av guggul at totalkolesterol blant deltakerne falt med 17,5 prosent. Men studien fant ingen bevis for at guggul bedret forholdet mellom HDL til LDL kolesterol i kroppen.

Ingefær

The University of Maryland Medical Center rapporterer at foreløpige undersøkelser tyder på at ingefær kan senke kolesterolet og bidra til å hindre at blodet levrer seg. Ingefær kan redusere mengden av kolesterol og triglyserider som produseres av leveren. Dette kan være betydelig, som leveren produserer mer enn 80 prosent av kroppens kolesterol.