Digidexo.com

Økonomisk hjelp for kreftoverlevere

Kreftbehandling fører ikke bare ofte til mange ubehagelige bivirkninger og mentale kval, men omfattende behandling koster også mye penger, selv etter arbeidsgiveravgift. Heldigvis økonomisk tynget kreftoverlevere har mye statsdrevne og non-profit organisasjoner som vil hjelpe til å håndtere noen av disse kostnadene. Siden vellykket kreftbehandling krever årvåkenhet selv når kreften er i remisjon, disse finansielle sikkerhetsnett at flere økonomisk vanskeligstilte kreftoverlevere forbli kreftfri.

CancerCare Non-Profit Assistance

CancerCare er en non-profit organisasjon som gir mange muligheter for hjelp til kreftpasienter / overlevende. Når kreft går i remisjon, kan du fortsette å kreve smertestillende medisiner, rehabilitering og oppfølging med onkolog. CancerCare vil matche deg med en sosialarbeider som skal gi råd og hjelpe deg å takle økonomiske vanskeligheter. Hvis du fortsatt trenger behandling og har høy forsikring co-betaler, vil CancerCare egenandel Assistance Foundation bistå med betaling for mange typer kreft, inkludert brystkreft, kreft i bukspyttkjertelen og tykktarmskreft. CancerCare egne finansbistandsressurser utover deltar CancerCare i CFAC (Kreft Financial Assistance Coalition). CFAC inneholder også hjelpeapparatet og organisasjoner som Helse Vel Foundation, The leukemi og lymfom Society og Pasient Services Incorporated. I tillegg til økonomisk bistand, tilbyr CancerCare støtte grupper, tilgang til rådgivere og kreft utdanning kurs.

Ekstra økonomisk bistand

En annen utmerket non-profit organisasjon som hjelper kreftpasienter og overlevende er pasient Advocate Foundation. Som forsikrings bidrag til kreftbehandling har blitt stadig mer forvirrende i de senere år, PAF og sitt team av saksbehandlere stå opp for deg for å sikre at forsikringsselskapet ikke prøver å lure deg. PAF gir spesialisert oppsøkende til Latino og afrikansk-amerikanske kreftpasienter. I tillegg har PAF nære relasjoner med konkrete økonomiske støtte grupper, som Co-Pay Relief Program.

Kreftpasienter og overlevende med bestemte typer kreft har noen ekstra økonomisk støtte ressurser. Organisasjoner som leukemi og lymfom Society, National Marrow Donor Program og Colorectal Careline tilbyr både informative ressurser og økonomisk hjelp for leukemi / lymfom, bein kreft og tykktarmskreft, hhv. Hver organisasjon har sitt eget sett med bistands restriksjoner, krav og økonomisk bistand applikasjoner.

Hvis du ikke mottar bistand under behandling, holde kontakten med alle organisasjoner som har midler for din bestemt type kreft. Fordi oppfølging behandling og undersøkelser er avgjørende for å holde kreften i remisjon, de økonomiske byrdene av kreft fortsette selv etter at du "slå" den første kreft.

Offentlig støtte

Regjeringen har mange veier å direkte og indirekte hjelpe deg med behandlingsrelaterte utbetalinger. Gjennom Hill-Burton-programmet, gir regjeringen penger til sykehusene i bytte for sykehusenes hjelp med økonomisk strapped pasienter. Non-kreft-spesifikke regjeringen kjøre programmer som Medicare (for eldre pasienter) og Medicaid også gi assistanse for kreftbehandling, medisiner og mest ekstra kreftrelatert omsorg. Kreftpasienter under 18 og United States veteran kreftoverlevere er kvalifisert for forsikring gjennom Statens Barnas Health Insurance Program og Veterans Health Administration, henholdsvis.