Digidexo.com

Hvordan gjør tennene hvitere i bilder

Hvordan gjør tennene hvitere i bilder


Har du noen gang sett på bilder av deg selv og la merke til flekker, sløvhet, gulnet eller annen misfarging av tennene dine? Profesjonell bleking av tennene kan utføres av tannlegen din, men kan koste hundrevis av dollar - og kan ikke dekkes av forsikringen; men du kan gjøre tennene ser hvitere i bildene uten å bryte bank.

Bruksanvisning

•  Unngå iført hvit i fotografier. En ren hvit kjole eller skjorte vil uttale noen flekker eller misfarging av tennene. Velg off-white eller krem-fargede klær i stedet.

Velg en mørk farge leppestift med en blå undertone som rød, rose, burgunder eller lodd. Unngå å velge farger som inneholder oransje eller gule undertoner fordi de gjør tennene vises kjedelig, gul og flekkete.

Velg sølv smykker og klare eller fargede edelstener som ikke inneholder gult eller oransje. Gull smykker, oransje og gull edelstener aksent flekker og gule tenner.

Skift til en whitening tannkrem, bruker en elektrisk tannbørste og tannbleking munnvann. De vil lysne tennene bare en nyanse eller to, og vil ikke effektivt lette alvorlig gulning eller misfarging.

Bruk en hjemme-tannbleking behandling. En rekke hjemme-behandlinger er tilgjengelig på markedet som spenner fra strimler, skuffer og maling-søknad. Avhengig av behandling og alvorlighetsgraden av misfarging, vil du være i stand til å gradvis lysne tennene opp til FVE nyanser.

Bruk Photoshop eller andre fotoredigeringsprogrammer for å lette og lyse tennene (se Ressurser for en steg-for-steg tutorial).

Planlegg en whitening behandling med tannlegen din om du ønsker å bleke tennene dine raskt eller arbeider med alvorlige flekker eller misfarging. Ett kontor behandling kan lette tennene opptil 10 nyanser og fjerne alvorlig gulning og flekker og lysere sløve tenner. Behandlinger kan koste flere hundre dollar, avhengig av tannlegens anbefaling.