Digidexo.com

Hvordan lage en Wild Cherry tinktur

Hvordan lage en Wild Cherry tinktur


Barken fra heggen treet er nyttig i mange søknader fra møbelindustri til medisin å gjøre. Som medisin, den behandler ulike typer sykdommer forbundet med hoste som bronkitt, kikhoste og katarr. Den støtter også sunn fordøyelse og tarmfunksjonen, og har beroligende effekt på nervesystemet. Heggen er funnet i noen kommersielle hoste medisiner, men et skjær laget av ferske heggen bark er enda mer effektive.

Bruksanvisning

Klargjør Wild Cherry Bark

•  Samle bark fra en vill kirsebær tre. Fersk bark er best, men høy kvalitet tørket bark vil være nok hvis fersk bark er utilgjengelig. Skrelle av det første laget av bark og bruke de indre lag for heggen skjær. Unngå å skade den vakre naturen kirsebærtre ved å samle grener som har falt av etter en storm, og ved hjelp av bark fra lemmer.

Puss heggen bark til et pulver ved hjelp av en kaffe eller krydder jeksel. Hvis du ikke har en jeksel, hogge barken så fint som du kan. Barken er ganske myk og lett å hogge.

Fyll en 4 til 8 unse rent, tørt glasskrukke med heggen bark pulver. Krukken må ha en tettsittende lokk å sikre at ingen luften blir inne.

Velg Solvent

Velg løsemiddel, eller menstruum, ønsker du å trekke ut kirsebær sin medisinske egenskaper med. Alkohol er et bedre valg fordi det skaper den sterkeste medisin. Bruk 80-100 proof høy kvalitet vodka, gin eller brandy.

Få flere fordeler ved å bruke eple cider eddik for å trekke ut heggen bark. Tinkturer laget med eple cider eddik har de ernæringsmessige fordelene av eplene som eddik er laget av samt syrer og enzymer som produseres fra gjæringsprosessen.

Bruk 100 prosent vegetabilsk glyserin som menstruum av valget for barn eller personer som reagerer negativt på alkohol. Det er søt smak er mer spiselig enn alkohol eller eddik-baserte tinkturer. Det har liten eller ingen effekt på blodsukkeret og insulin og inneholder få kalorier.

Gjør tinktur

•  Tilsett valget løsningsmiddel til glasskrukke inneholdende den heggen bark pulver. Hvis du bruker eple cider eddik, litt varme den i mikrobølgeovnen før du legger den til urt. Fortynn tinkturer laget med vegetabilsk glyserin med like deler av filtrert eller destillert vann. Fylle glasset til kant, slik at alt av heggen bark er neddykket i menstruum.

Dekk toppen av glasset med voks papir og cap glasset tett. Ingen luft skal sive inn i skjær fordi luften forringer medisin.

Rist heggen skjær grundig i minst 60 sekunder, og legg den på et varmt sted for 4 til 6 uker. Rist skjær kraftig hver dag for å hindre at heggen bark fra å bli tett pakket i bunnen.

Sil heggen bark urt fra menstruum etter 4 til 6 uker. Jo lengre skjær macerates - jo sterkere blir det. Hell potent medisin inn i en mørk glassflaske og kompost den resterende urt.

Oppbevar skjær på et kjølig, mørkt sted. Hvis skjær er laget med vegetabilsk glyserin, å oppbevar i kjøleskapet forlenge friskhet. Tinkturer bli friske i opptil ett år.

Tips og advarsler

  • Utpeke en egen kvern for urter enn den du bruker for kaffe eller mat med mindre du ikke tankene bitter smak av urter i maten eller kaffe.