Digidexo.com

Slik kjøper du en personlig Oxygen Bar

Slik kjøper du en personlig Oxygen Bar


Oksygen barer ble populært på slutten av 1990-tallet og fortsetter å være vellykket i spas og eksklusive etablissementer overalt. Basert på prinsippet om at en høyere konsentrasjon av oksygen bidrar til å lindre stress og rense kroppen ved å fjerne giftstoffer oksygen barer er en må-puste for helse-entusiaster og selv bare nysgjerrige. Noen leger støtter bruk av renere oksygen for å hjelpe alt fra allergier til kreft. For mer fotgjenger bruker, puste i oksygen med deilige dufter lagt kan bidra til å få en større ro og økt energi.
Oksygen barer er kostbart og upraktisk til daglig bruker hvis du har å gå til et spa eller "bar", men nå kan du kjøpe en mindre versjon av den personlige oksygen bar til ditt eget hjem. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

Slik kjøper du en personlig Oxygen Bar

Shop Amazon.com og finne en fin bærbar oksygen bar som ikke vil bryte banken. Du kan få en full kit av O2 Innovations inkludert alle slanger, filtre og dufter som du trenger for å komme i gang for ca $ 700,00 og få det levert rett hjem til deg. Easy.

•  Gå til kilden at alle mennesker i-the-know gå til, Hammacher Schlemmer. Kjent for sine uvanlige og høy dollar Hammacher Schlemmer, vanskelig å få elementer, og tilbyr en personlig oksygen bar med en livstidsgaranti for $ 300,00. Mer for ren luft inntak enn duftende nyhet "smaker," The Personal Oxygen Bar gjør en fantastisk gave spesielt for de med alvorlige allergier.

Sjekk ut de forskjellige personlige oksygen enheter på O2 Bar butikken. De har begge de større personlig oksygen bar enheter du kanskje ønsker, eller du kan få rimeligere O2 oksygen spray for å se hvordan du liker effekten og bestemme om du ønsker å gjøre større investeringer. Du kan bestille alle typer forsyninger, kosttilskudd og oksygenrelaterte produkter så surfe på nettbutikken og prøve ut noen forskjellige produkter for god helse.

Bland din bar erfaring med litt musikk. Handle Red Lakes Trading Post via eBay.com å plukke opp en Zadro Tranquil Høres Hjem Oxygen Bar. Få det lett for $ 300,00 og bruke 90 dagers garanti for å være sikker på at du liker det. Dette lille og stille enheten tilbyr fire forskjellige typer lyd, inkludert naturlig, synge, danse og drive og et sted å sette noen essensielle oljer for å gjøre opplevelsen enda mer aromatisk.

Tips og advarsler

  • Kjøpe ekstra filtre og dufter når du gjør ditt første kjøp som du vil være mest sannsynlig bli vist av din nye investering til venner og familie, og ønsker ikke å gå tom for forsyninger.
  • Ikke kjøp hvis du har pusteproblemer som astma inntil du snakke med legen din.