Digidexo.com

Foods å unngå på en Diabetes Diet

Det er visse matvarer du bør unngå på en diabetes kosthold, og spise sunt er viktig for diabetikere. Håndtering av diabetes med kosthold og trening kan være enkelt når de rette valgene er gjort. Personer med diabetes kan dramatisk påvirke hvordan de føler ved å gjøre endringer i livsstil for å bedre deres helse. Alltid snakke med legen din før du følger noen ny diett og treningsprogram.

Betydning

Opprettholde normalt blodsukkernivå er avgjørende når det gjelder å håndtere virkningene av diabetes. Når du inntar feil type sukker-laden matvarer, kan blodsukkeret pigg, noe som gjør tilstanden verre. Holde diabetes under kontroll bidrar til å opprettholde generelle helse og velvære. Når diabetes er ute av kontroll, kan det skade alle organer i kroppen, langsom helbredelse og føre til en tidlig død.

Eating Out

Når spise borte fra hjemmet, diabetikere må betale forsiktig oppmerksomhet til de valgene som er tilgjengelige for dem. Fast food brus og burgere er tilgjengelig i overflod, og sunne valg kan være begrenset. Velge sunne matvarer, for eksempel en kalkun sandwich, snarere enn en burger. Unngå alle brus og kullsyreholdige drikker; i stedet, drikk vann. Spis salater eller andre næringsrike matvarer. Du må kanskje lete rundt for å finne de beste alternativene, men sunne valg er tilgjengelige.

På matbutikk

Diabetikere bør også være forsiktig med hvilke matvarer de velger når du handler på matbutikken. Noen matvarer som kan se sunn er dårlig for diabetikere. Høy fruktose maissirup, for eksempel, blir tilsatt til mange næringsmidler, som brød, gelé, og til og med peanøttsmør. Les etikettene og unngå matvarer som inneholder denne ingrediensen, eller noen annen type sukker. Hold deg unna alkohol og fet og salt mat. Unngå all bearbeidet mat, kaker eller noe annet som har sukker. I stedet, etter hele matvarer som frukt og grønnsaker. Du kan spise frukt hele fordi fiber de inneholder balansere ut naturlig sukker; imidlertid bør ikke sette diabetikere frukt i en juicer, som prosessen fjerner mye av fiberen. Snakk med din lege eller ernæringsfysiolog for å møte dine individuelle behov.

Hvitt brød

Diabetikere bør unngå hvitt brød. I stedet velger spiret brød eller hele hvete. Les mat etiketter for å vite hva du får. Mange bearbeidet og frosne matvarer er laget med hvitt mel, så pass på å unngå de. Andre hvetemel produkter, slik som burritos, også skal skjæres ut av en diabetes diett.

Dårlig fett

Ifølge American Diabetes Association, bør diabetikere unngå hydrogenerte oljer som margarin. Begrense smør og holde seg borte fra andre matvarer som inneholder transfett eller mettet fett. Svinekjøtt fett og fettstoffer biff er ikke bra for folk på et diabetes diett. I stedet velger sunt fett som olivenolje eller druekjerneolje. Disse fettsyrene er gunstig fordi de inneholder omega-3 fettsyrer, som bidrar til å redusere betennelse.