Digidexo.com

Hvordan å behandle erektil dysfunksjon

Hvordan å behandle erektil dysfunksjon


Erektil dysfunksjon er gjentatt manglende evne til enten å oppnå ereksjon eller holde en lang nok til å utføre samleie. Det finnes ulike behandlinger for erektil dysfunksjon. Disse behandlingene kan noen ganger bety bare noen få endringer i livsstil, men i andre tilfeller kan det være nødvendig å undersøke mer ekstreme metoder. Leger anbefaler vanligvis starter med den minst alvorlige formen for behandling og flytte til de mest alvorlige.

Hvordan å behandle erektil dysfunksjon

gjenkjenne symptomene på erektil dysfunksjon. Disse symptomene er en manglende evne til å få ereksjon eller forbli seksuelt stimulert hele samleiet. Hvis dette skjer flere ganger, kan det hende du har erektil dysfunksjon.

oppsøke lege for en riktig diagnose. En lege ser inn i en pasients sykehistorie for tegn på andre sykdommer som kan være relatert til erektil dysfunksjon. Hun kan også stille deg spørsmål om dine seksuelle erfaringer.

Endre visse elementer av din livsstil som kan påvirke din seksuelle evne. Disse endringene inkluderer å slutte å røyke, å miste overdreven vekt og økt fysisk aktivitet.

Gjennomgå psykoterapi dersom det anses riktig behandling av legen din. Behandlingen for psykoterapi er ofte bruk av teknikker som reduserer angst relatert til samleie.

Ta narkotika legen forskriver, for eksempel Viagra, eller. Disse muntlige medisiner kan bidra til å gi pasienten en ereksjon, men ikke gi resultater umiddelbart som med narkotika direkte injisert i ****.

Diskuter kirurgiske alternativer med legen hvis du er komfortabel med det som en mulig behandling. Det er tre mulige kirurgiske prosedyrer for erektil dysfunksjon: et implantat enhet som hjelper den til å bli oppreist, en prosedyre som endrer blodårene for å øke blodstrømmen til og en operasjon som blokker utenfor vener som kan tillate lekkasje av blod fra penis vev.

Hint

  • Andre problemer knyttet til samleie inkluderer manglende seksuell lyst og problemer med utløsning og orgasme. Dette er symptomer på impotens.
  • Diskuter ved hjelp av et vakuum enhet med legen din. Et vakuum enhet trekker blod til ****, bidrar til å oppnå ereksjon.
  • Partneren til den skadedes kan også være i stand til å hjelpe ved å øke intimitet og stimulering.