Digidexo.com

Hvordan Design en Substance Abuse Treatment Program

Utvinning fra rusmisbruk krever peer støtte og en vilje til å møte vanskelige problemstillinger. Utvikle et program for tilfriskning for andre krever kunnskap om denne prosessen og tålmodighet og engasjement for arbeid med mennesker som, som en generell regel, undervurderer alvoret i sykdommen sin.

Bruksanvisning

Designe og implementere retningslinjer og prosedyrer

•  Avgjør om programmet vil være poliklinisk eller innleggelse. Innleggelse, eller bolig, programmer har den høyeste suksessraten, men de er vanligvis forbeholdt de som har respondert på tidligere poliklinisk behandling. I polikliniske programmer klienten har et trygt hjemmemiljø og er nødvendig for å delta på dagtid pedagogiske klasser samt en-til-en økter med rådgivere som vanligvis profesjonelt utdannede og sertifiserte. Innleggelse fasiliteter generelt ansette personale som har gått gjennom programmet selv og kan eller ikke kan være profesjonelt trenet. Noen stater krever en prosess med sertifisering, men har veier til "bestefar" i de som har lang erfaring.

•  Hold poster. Enkelte klient diagrammer inkluderer behandling planer, fremgang notater, admission spørreskjemaer og samtykkeerklæringer. De må forholde seg til lover angående personvern av medisinske poster. Behandling planlegging er gjort av klient og ansatte sammen for å avklare langsiktige mål for behandling, for eksempel "Work trinn 1 til 3 med en sponsor med 30 dager." Staff bistår og oppfordrer kunder og holder seg i beredskap til behovet for saksbehandling i forhold til andre etater, som for eksempel juridisk eller sosialtjenesten eller medisinske tilbydere. Ansatte bør binde fremgang notater til behandling planer.

Planlegg en læreplan. Gi omfattende subjektiv og objektiv undervisning om vanedannende sykdom vil hjelpe kunder bryte gjennom fornektelse. Et godt program kan være basert rundt 12-trinn møter som ikke er tilknyttet programmet, men holdes på stedet. Andre læreplanen kan omfatte gruppediskusjoner, bok studier, videoer eller høyttalere. Recovery planlegging ber klienten til å sette kortsiktige målbare mål for seg selv; for eksempel "jeg vil journal hver kveld."

Monter retningslinjer og prosedyrer. Skriftlige instrukser og brosjyrer for hver gruppe, samt originale former hører hjemme i denne bærbare. Politikk er retningslinjer som programmet følger når du arbeider med alle aspekter av klienten utvinning, for eksempel et utslipp policy som sier under hvilke omstendigheter en klient kan bli bedt om å forlate og hvordan du planlegger utslipp på klient gjennomføring av programmet. De fleste stater har også lover som regulerer Substance Abuse Treatment programmer som skal være tilgjengelige for rask referanse.
Administrasjon politikk må bli skrevet, slik som å ansette en politikk som kan kreve ansatte å ha minst to års ren og edru. En liste over nødnummer og eksterne entreprenører bør organiseres og tilgjengelig. Politiske og prosedyrebøkene må ofte gjennomgått og oppdatert.

Plan for utvidelse. Måter å øke mulighetene for kundene å utvide sitt nettverk av støtte styrker også et program. Oppsøk tillater klienter å gi tilbake og støtte forebyggende arbeid. Alumni foreninger gi løpende støtte for nyutdannede så vel som en pool av de som er villige til å hjelpe nye kunder.