Digidexo.com

Kremer for å bli kvitt Gynecomastia

Gynekomasti er en tilstand kjennetegnet ved en unormal utvidelse av brystvev hos menn. Ofte forårsaket av ujevn hormonnivåer, nemlig mellom testosteron og østrogen, en subtil til markert hevelse i brystet utvikler seg over en tidsperiode. For noen menn, kan dette føre til en viss brystet ømhet og selv smerte. Selv om behandling ikke er nødvendig for denne tilstanden, fordi den utgjør ingen virkelige helserisiko, mange menn søke behandling for å bøte på utseendet av brystet.

Testosteron Cream

En type produkt som ser ut til å bli stadig mer populært i behandlingen av gynecomastia er testosteron kremer. Siden kroppen din kan være mangelfull i testosteron, kan kremer som inneholder denne spesielle hormonet bidrar til å balansere ut de hormonelle nivåer av kroppen din. For noen menn, kan daglig aktuelle programmer av testosteron gå en lang vei å faktisk redusere størrelsen på brystvevet, så snakk med legen din om du bruker denne type produkt for behandling av din tilstand. Se etter en testosteron konsentrasjonsnivå på mellom 2 prosent og 5 prosent for best resultat.

For å bruke krem, bare bruke mellom 1 og 2 g til magen, brystet, skuldre, armer eller pungen. Egentlig er pungen et ideelt sted, da absorpsjonen av testosteron er større innenfor dette området av kroppen. Imidlertid varierer mengden med konsentrasjonen av testosteron og bruksområde, så sørg for å følge instruksjonene på emballasjen før du bruker produktet. Når anvendt, anbefales det at du lar området tørt før påkledning. Du ønsker å gi lotion nok tid til å absorbere inn i huden; På få minutter er alt det virkelig tar å tørke. Men, kan det være lurt å vurdere å påføre kremen på kvelden, siden morgenen kan være et rush for noen mennesker. Over tid bør du begynne å merke en endring i størrelsen på brystvevet.

Follow-Up

Når du bruker noen form for testosteron krem ​​for å behandle gynecomastia, sørg for å ha regelmessige kontroller med legen din for å bedre overvåke helsen. Leger bør være i stand til å måle nivået av testosteron i blodet. Selv om du er ute etter å øke mengden av dette hormonet i systemet ditt, du fortsatt vil ha det innenfor en normal, sunn rekkevidde. Ikke gjør det, kan det føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel høyt blodtrykk, depresjon, angst og prostataproblemer. Det kan også føre til at du opplever hodepine, svimmelhet, dårlig fordøyelse og hudirritasjon (nemlig i området av programmet).

Når du bruker en gel, unngå å bruke til pungen som det kunne irritere huden på dette området av kroppen. I denne situasjonen, holde seg til armer, skuldre, bryst og mage.

Andre behandlinger

Dersom testosteron krem ​​unnlater å gi noen betydelige resultater, må du snakke med legen din om andre former for behandling. Tamoxifen og raloxifen er to av de mest vanlige. Selv om disse medisiner er ofte brukt i behandling av kreft, har menn sett en minsk i størrelsen på brystvevet med bruk av disse stoffene.

Den eneste andre metode for behandling gynecomastia er kirurgi, slik som mastektomi og fettsuging. I disse kirurgiske prosedyrer, er brystvev eller bryst fett fjernet fra kroppen. Dette kan ofte redusere størrelsen på brystet, slik at for et mer naturlig utseende.