Digidexo.com

Hvordan får jeg informasjon om terapeutisk kloning?

Hvordan får jeg informasjon om terapeutisk kloning?


Terapeutisk kloning er prosessen hvor en personer DNA settes inn i et ubefruktet humane egg og blir brukt til å vokse embryonale stamceller. Stamceller er potensielt brukbare for behandling i et bredt utvalg av menneskelige sykdommer som ryggmargsskade, nyresvikt og kreftbehandling. Selv om praksisen er fortsatt i sin spede begynnelse, er det få gode elektroniske og trykte referanser for informasjon om terapeutisk kloning.

Bruksanvisning

•  Kjøp The Immortal Cell: En forsker søken for å løse mysteriet of Human Aging. The Immortal Cell, skrevet av Michael West, tar en titt på de mange potensielle fordeler og bruker for terapeutisk kloning samt den kontroversielle natur nytt forskningsfelt. Som eier av Advanced Cell Technology, foreløpig det eneste forskningsinstitutt i USA åpenlyst forfølge kloning forskning for medisinske formål, Michael Vestens selvbiografisk beretning om hans kamper i feltet bidrar til å forklare både hvordan teknologien fungerer og striden bak seg. Boken selges for ca $ 12 og er tilgjengelig for bestilling online og på trykt bok utsalgssteder. Se Ressurser for link.

Naviger til Utforsk stamceller nettside. Området er en online ressurs som produseres i Storbritannia som arbeider for å lærerikt folk om stamceller og den potensielle nytten av terapeutisk kloning. Utforsk stamceller har et gratis månedlig nyhetsbrev levert av e-post og har en stor database med informasjon om prosessen med terapeutisk kloning, etablering av stamceller fra denne prosessen, og de fordeler og risiko prosess presenterer. Målrettet som en inngangsport for folk som ønsker å bli klar over terapeutisk kloning, Explore Stamceller gir en nybegynner database og lett å forstå språket i forbindelse med læring og forståelse stamceller. For linken, kan du se delen Referanser.

Gå til Genetic Futures News: The Ethics of terapeutisk kloning. Genetisk Futures News er en nettside som omhandler primært med moderne genterapi og medisinske gjennombrudd. Med informasjon om stamcelleterapi, xenotransplantasjon og genetisk seleksjon, det er en levedyktig ressurs for å få up-to-date informasjon om gjennombrudd i terapeutisk kloning feltet. Av spesiell notatet er essayet "The Ethics of terapeutisk kloning" som har en god fordeling av striden bak prosessen, og mange pedagogiske lenker til rette for videre studier. For linken, kan du se delen Referanser.