Digidexo.com

Hvordan kjøpe Aromaterapi Lys

Hvordan kjøpe Aromaterapi Lys


Aromaterapi innebærer beroligende på kropp og sinn med søknaden og / eller innånding av botaniske oljer. Denne tilnærmingen har vært brukt i århundrer for å angivelig behandle en rekke sykdommer, inkludert depresjon, warts, mental treghet og hodepine. Aromaterapi lys er lys parfymert med aromaterapi oljer. Behandling via disse lys innebærer å tenne lysene og puste i sunn dufter som er produsert.

Bruksanvisning

Plukk Aromaterapi Lys best egnet for din sykdom

Bestem hvilken sykdom du ønsker å behandle med aromaterapi lys.

Se "The Aromaterapi Bible: The Definitive Guide to Bruke Eteriske oljer" av Gill Farrer-Halls å se hvilke aromaterapi oljer er anbefalt for behandling av din tilstand (se Ressurser nedenfor).

Kjøp Aromaterapi Lys

Kjøp autentisk aromaterapi lys. Det er aromaterapi lys og så er det lys som bare er parfymert. Pust inn et duftlys og alt du får er duft. Ekte aromaterapi lys er laget med essensielle oljer som kan tilby terapeutiske resultater. Sørg for å lese etiketten før du kjøper for å se at eteriske oljer brukes i utformingen av lysene.

Styrk ditt immunforsvar, sier talsmenn for aromaterapi, ved å kjøpe en eucalyptus aromaterapi stearinlys. Holde en av disse brenning kan holde deg frisk under influensasesongen.

avlaste søvnløshet ved å kjøpe en vismann aromaterapi stearinlys. Sage olje sies å fremme avslappet søvn.

lindre stress ved å kjøpe en kamille aromaterapi stearinlys. Mange sverger at inhalasjon av duft av kamille olje gjør underverker for stress og angst.

Lær mer om aromaterapi ved å besøke National Federation of Aromatherapists hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Dette nettstedet tilbyr en historie med aromaterapi, sammen med forskjellige bruksområder for denne behandlingsmetoden. Området er også en utmerket ressurs for de på jakt etter en utdannet aromaterapi profesjonell.

Tips og advarsler

  • Behandling via aromaterapi lys vil ikke koste deg en arm og ben. Disse lysene er relativt billig.
  • Hvis du lider av alvorlige symptomer som brystsmerter eller vedvarende kvalme, ikke søker å bøte på tilstanden med aromaterapi. Søke behandling av en lege.
  • Vær nøye med å holde et øye med aromaterapi lys når de har blitt tent Som alle andre lys, hvis igjen å brenne uten tilsyn, kan de forårsake brann.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.