Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter gjennom massasje

Mange kvinner frykter cellulitter. De som lider med cellulitter ofte gjøre alt i deres makt for å bli kvitt eller redusere sitt utseende. Cellulitter er en samling av fett som utvider seg og presser mot bindevevet i huden. Dette skaper mye hatet og fryktet "cottage cheese" utseende, vanligvis rundt rumpe, lår og mage. Tar en naturlig tilnærming til å løse dette problemet, for eksempel massasje, har vist seg å bidra til å spre forekomsten av cellulitter ved hjelp av en masserende bevegelse på tegnet området. Hele prosessen tar bare ca 5 til 10 minutter per dag.

Bruksanvisning

•  Påfør en lotion du velger, til de områdene på kroppen der cellulitt er tilstede.

massere forsiktig lotion inn i huden din, slik at hendene dine vil gli over områder med letthet.

Påfør moderat trykk til det berørte området med enten fingre, knoker eller håndflaten og utføre lange, feiende strøk.

Bruk håndflaten til briskly gni det berørte området i en sirkelbevegelse.

forsiktig kna det berørte området med knokene, som om det var brøddeig.

Klyp den berørte huden. Trekk den litt vekk fra kroppen.

Avslutt cellulite reduksjon massasje ved å utføre beroligende slag med håndflaten.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å gjøre en avtale for din massasje med en profesjonell massør, sørg for å gjøre det klart at du vil ha en cellulitt reduksjon massasje, som ligner på en terapeutisk massasje unntatt mer spesifikt for dette formålet. Du kan kombinere rosmarin eterisk olje med vanlig fuktighetskrem for å lage din egen cellulitt løsning, som rosmarin har vist seg å bidra til å redusere forekomsten av åreknuter og cellulitter.
  • Aldri vurdere plastisk kirurgi eller andre invasive løsninger til cellulitter før du prøver flere sunne, naturlige alternativer. Aldri klemme eller gni cellulitt-ridd områder før de er rød eller sår. Massasjen skal være mild og avslappende.