Digidexo.com

Hvordan detox kroppen din gjennom huden

Hvordan detox kroppen din gjennom huden


Hvis du drikker en detox diett løsning er ikke et godt valg for kroppen avgiftning det finnes måter å detox kroppen gjennom huden. Dette er en tregere langsiktig detox løsning ennå er effektivt for å hjelpe rense kroppen for giftstoffer. Her er oppskrifter på massasje / aromaterapi, detox bad og fotbad til kroppen detox.

Bruksanvisning

Detox Your Body med massasje og aromaterapi

Ved hjelp av rene essensielle oljer for massasje og aromaterapi er en effektiv måte å detox kroppen din. Finn de rene essensielle oljer nettet eller i helsekostbutikker. Denne oppskriften er trygt å bruke topically som massasje og aromaterapi for avrusning å gå gjennom lungene.

½ kopp Lavender Oil
¼ kopp Rose Oil

Bland sammen og bruke til å massere nakken, bryst og føtter. De essensielle oljer vil tas opp gjennom huden og inn i blodstrømmen til for kroppen avgiftning. Legge oljer til et bad vil gi de samme resultatene. For aromaterapi sette oljer i en brygge og puste inn duften til å bli absorbert inn i lungene.

Detox kroppen din med en Bath

Ocean mineral, urtebad, og varme kilder er bad som brukes til å bekjempe miljøgifter. Et hjem avgiftning bad vil frigjøre giftstoffer og hjelpe med sirkulasjon og energi. Det varme vannet trekke toksiner ut av kroppen, og, når vannet avkjøles, vil den trekke dem fra huden. Ta denne kroppen detox bad en gang i måneden.

1 kopp Epsom salter eller
½ kopp Baking Soda
½ kopp Pulverisert Ginger

Hell Epsom salt eller bakepulver, og ingefær i et varmt vannbad. Suge og slappe av i 15 til 20 minutter. Med en bomullsvaskeklut eller loofah skrubbe huden i 5 minutter. Kom deg ut av badekaret og umiddelbart bryte opp i et stort håndkle eller badekåpe og deretter dekke deg selv med et varmt teppe, som vil lokke kroppen til å svette, for omtrent en time.

Detox Foot Bath

Vann er en naturlig måte å føle seg avslappet og slitne føtter er en viktig kilde for å frigjøre giftstoffer fra kroppen. En ionisk fotbad vil gjenopprette energi til de slitne føtter og detox samtidig.

• Fyll en plast kar med lunkent vann
• Legg havsalt
• Sug føttene i 15-30 minutter

Denne løsningen skaper positive og negative ioner som suge inn i kroppen og festes til motsatt ladede giftstoffer. Disse giftstoffene vil skille ut gjennom porene i føttene. Ioniske fotbad fordeler kan inkludere bedring i søvnmønsteret, lindring av smerte, økt energi, og forbedring av nyre- og leverfunksjon ved å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Tips og advarsler

  • Detox kroppen din gjennom huden med disse naturlige, og avslappende, metoder og oppskrifter for å frigjøre skadelige giftstoffer og leve sunnere.