Digidexo.com

Herbal Behandling for Migrene

Titalls millioner av amerikanere opplever migrene. Hodepine er et resultat av mental stress, fysisk spenning, matallergier og et symptom på sykdom. Migrene hodepine symptomer er smerter, lys og lyd følsomhet og kvalme. Migrene er en kronisk tilstand hos noen mennesker, og kan vare i dager i de mest alvorlige tilfeller. Det finnes ingen kur for migrene selv om reseptbelagte legemidler og over-the-counter behandlinger tilby noen smertelindring. Urtemedisiner er kostnadseffektive og en organisk, kjemisk fri alternativ til tradisjonell medisin.

Urter Anbefales til behandling av migrene

Ifølge University of Maryland Medical Center, er flere urter tenkt å behandle og forebygge migrene, inkludert Pestrot, djevelens klo eller harpagophytum procumbens, Feverfew, ginko biloba, willowbark eller salix og ingefær. Flere studier viser effektiviteten av feverfew og Pestrot i behandling av hodepine. De fleste av disse urter er tilgjengelig på alternative helsekostbutikker eller over Internett.

Urte kosttilskudd er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammende og en lege bør konsulteres før du begynner på et supplement diett for å beskytte mot legemiddelinteraksjoner og allergier.

Forbereder Feverfew og doseringsanbefalinger

Feverfew, eller Tanacetum parthenium, er en plante som har blitt brukt som medisin i hundrevis av år. Urten selges i kapsel og tablettform samt teposer og flytende ekstrakt. Feverfew blader kan høstes frisk fra hagen og spist med annen mat eller alene, selv om noen opplever dette fører til nummenhet i munnen.

Feverfew, også kjent som Bachelor-knappen, er et forebyggende urt hvor virkningen er kumulative. Inntar Feverfew ved utbruddet av smerte vil ha liten eller ingen effekt. Det tar seks uker med daglig bruk minst en gang om dagen for å se noen merkbar lindring av symptomer. Forbered en te ved hjelp av en oz. av feverfew blader til to kopper varmt vann. Når du bruker bladekstrakt, bruker ca 250 mcg (mikrogram) en dag.

Butterbur Forberedelser og dosering

Et medlem av solsikke familien, er Pestrot en liten blomstrende busk. Fordi Pestrot inneholder giftstoffer som kan påvirke leveren, bare ekstrakter som er fri fra pyrolizidine alkaloid (PA) anbefales. Over-the-counter produkter inneholder vanligvis PA. Den uprofesjonelt utarbeidelse av Pestrot anbefales ikke. Ekstraktet er tilgjengelig i gel cap skjema 50 til 75 mg to ganger om dagen er den vanlige dose. Butterbur anses både en forebyggende for migrene, så vel som en naturlig behandling. Butterbur rot er gjort om til en eterisk olje, men ikke vanligvis en te. På grunn av de potensielle toksiske effekter av Pestrot, bør lege konsulteres før bruk.