Digidexo.com

Hva Medicare Supplement Planer er tilgjengelige i Florida?

Hva Medicare Supplement Planer er tilgjengelige i Florida?


Medicare er en helseforsikring program som brukes hovedsakelig av pensjonister i USA Medicare var opprinnelig tilgjengelig i bare to deler, kalt A og B. Senere to flere deler, merket C, eller Medicare Advantage, og D, ble lagt til. Medicare er ikke helt gratis, og har mange Copayments, egenandeler og premier. Medicare kosttilskudd, ofte kalt Medigap, hjelpe eldre betale disse kostnadene. Medigap planer tilbyr også andre fordeler, som vanlig Medicare ikke gjør. Fra 2011 er det 12 standardiserte Medigap planer; Florida tilbyr 10 av de mest populære.

Grunnleggende fordeler

Plan A Medigap er den mest grunnleggende og rimelig av alle Floridas Medicare kosttilskudd. Alle andre Medigap planer har også Plan A sine fordeler så vel som sine egne, men er dyrere. Grunnleggende fordeler inkluderer dekning av del A coinsurance beløp for sykehusopphold mellom 61 og 150 dager, ytterligere 365 dager med sykehusdekning etter Medicare renner ut, coinsurance og copayments for del B-tjenester etter at du har betalt den årlige egenandel og rimelige kostnader av de første tre liter blod du trenger per år.

Flere fordeler

Andre Medicare kosttilskudd i Florida tilbyr ekstra fordeler, for eksempel dekning av egenandeler for både del A og B, dekning av del B overskytende kostnader, fordeler for dyktige sykepleie og dekning for Medicare behandling du får i løpet av de første 60 dagene du reiser utenfor USA Only Plan F tilbyr alle mulige Medigap fordeler og dekning.

Plan F

Plan F er en populær Medigap plan siden det har alle Medicare supplement fordeler. Det er imidlertid også den dyreste plan. Plan F er, som i 2011, den eneste Medigap plan som kommer med en høy egenandel alternativet. Dette tillater brukere å kjøpe Plan F samtidig kutte månedlig premie kostnader. I 2011, den årlige egenandel for høy egenandel Plan F var $ 2,000. Hvis du kjøper denne versjonen av Plan F, vil Medigap forsikring fordeler ikke starte før du har betalt dette beløpet out-of-pocket.

Spleiselag Planer

Florida Medigap planer K, L, M og N tilbudet kostnadsdeling som en annen måte å senke månedlige premier. Med Plan N, brukerne får 100 prosent dekning av del A egenandel, del B overskytende kostnader og dyktig sykepleier anlegget coinsurance. De får også de utenlandske reisekrise fordeler, og dekning av alle de grunnleggende fordelene med Plan A. Imidlertid vil kjøperne ha $ 20 copays for del B kontor besøk og en $ 50 copay for akuttmottaket tjenester. Plan M har lignende fordeler, men dekker bare 50 prosent av den del A egenandel i stedet for hele greia. Plan K betaler 50 prosent av de fordeler og Plan L 75 prosent. Planer K og L har også årlig ut-av-lomme grenser. I 2011 var disse $ 4620 for Plan K og $ 2310 for Plan L.

Medicare Select

Florida tillater forsikringsselskaper å tilby en Medicare Velg alternativ for Medigap planer. Medicare Velg Medigap fungerer som HMO planer. Den politikken har de samme fordelene som de ikke-Velg planer, men tjenestene må være mottatt fra innsiden et nettverk av godkjente leverandører.