Digidexo.com

Hvordan stoppe seg fra Nervøs hakket

Det til tider i livet når folk vet at de må slutte mens de er i forkant og slutte å snakke. Til tross for sin beste innsats, graver denne nervøs chatte dem en dypere verbal grop eller rett og slett flau dem fordi de ikke kan stoppe. Her er hvordan du stopper denne vane og holde seg i ro når du vil.

Bruksanvisning

•  Pust dypt og slappe av før du snakker. Spenningen fra nervøsitet kan være noe lindres hvis du bare slappe av før du begynner å snakke.

Spør en venn eller signifikante andre for å gi deg et signal når du er nervøst skravlet i vei. Noen ganger, folk bare ikke innse at de er chatte selv om de er klar over det kan være et problem for dem.

Hold deg unna samtale emner som gjør deg nervøs. Det er visse fag som gjør at noen mennesker nervøs. Hvis disse emnene overflaten, enten gå bort eller endre faget så snart som mulig.

Meld deg i en tale klasse på den lokale høgskolen eller vedlegg for å hjelpe på problemet. I disse klassene, kan læreren gi hint og tips om hvorfor du er chatte nervøst når du snakker. Mange mennesker har en naturlig frykt for offentlige taler, og denne klassen kan hjelpe deg med å komme over den frykten som forårsaker nervøs chattering.

Sett en mental grense på antall ord du sier om gangen. Dette kan være vanskelig, men når du snakker, gjør et mentalt notat at du kommer til å si nei mer enn 10 ord. Den spesifikke tall spiller ingen rolle. Det som teller er at du plasserer en endelig grense på de ytret ordene. Deretter telle dem som du snakker og stoppe når du kommer nær det maksimale. Dette vil tvinge deg tregere tale og snakke på et normalt tempo.

Øv snakker foran et speil eller rundt nære venner. Hvis du konsentrere deg om din tale mønster nøye, kan du til slutt bremse nervøs skravling til en overkommelig tempo.