Digidexo.com

Hva utstyr er nødvendig for Physical Therapy?

Fysioterapi kan være en skremmende opplevelse for pasienter som har hatt en sykdom eller skade. Å bidra til å imøtekomme pasienter, mange klinikker og sykehus gir en rekke utstyr laget spesielt for folk som ønsker å komme på bedringens vei, samt gjenvinne sin uavhengighet.

Barer parallelle

Parallelle barer er laget for å hjelpe pasienter gjenvinne muskelbruk og balanse. Stolpene er også en god måte å motivere pasienter til å gå igjen.

Opplærings Steps

Opplærings trinnene kan hjelpe personer med deres balanse når engasjerende i trappe-klatring teknikker. Dette er en flott metode for enkeltpersoner som ønsker å forbedre sine walking evner.

Thera-P Bar Vekter

Thera-P Bar vekter er lik standard vekter, men er mindre klumpete og kan gripes lettere for pasienter som trenger å arbeide på armen styrke. Disse vektene ikke bare forbedre overkroppen condition, men også øke utholdenhet.

Physio-Roll Balls

Disse unike baller gi pasientene den komforten de trenger for å delta i fysisk-terapi øvelser. Physio-Rolls gi balansetrening og styrke, og den sadelsetet gir pasienten et stabilt sted å sitte under treningsøkter.

Balance Boards

Balansebrett gi pasientene en god treningsøkt ved å øke sin kjerne og ankel styrke. Balansebrett også øke koordinasjon og stabilitet.