Digidexo.com

Hvordan hjelpe et barn med Cerebral Parese

Cerebral parese er fellesbetegnelse for en rekke nevrologiske lidelser som fører til permanente underskudd av kroppens bevegelser og muskelkontroll. Disse lidelser påvirker omtrent tre av hver 1000 barn i USA, og vanligvis streik mellom barndom og i en alder av 3. Mens du mottar en diagnose av cerebral parese kan være skremmende, det er faktisk et stort antall ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt takle dens virkninger.

Selv Utdanning og emosjonell Outlook

Før du effektivt kan hjelpe barnet ditt møte med cerebral parese, må du utdanne deg selv om lidelsen og dens langsiktige utsiktene. For det første er det viktig å forstå at mens cerebral parese ikke kan herdes, er det ikke et progressivt verre tilstand. Symptomene på sykdommen er omfattende, og deres virkninger kan variere fra mild til alvorlig, men når de manifest i barnet ditt vil de vanligvis være ganske stabil. Vær oppmerksom på at mental retardasjon eller anfallslidelser noen ganger også forekomme hos barn med cerebral parese, men disse er separate forhold, og barn med cerebral parese har vanligvis mentale evner tilpasset deres ikke-berørte jevnaldrende.

Du må også være klar over at ditt syn på barnets tilstand vil ha enorm innvirkning på hvordan barnet ser seg selv. Hvis du behandler barnet som "defekt" eller "brutt", disse holdningene vil trolig gjennomsyre ditt barns selvoppfatning, som potensielt kan føre til psykiske påkjenninger som bare vil forverre hennes sjanser for å leve et produktivt, oppfylle liv. Ser på ditt barns situasjon som positivt og åpent kan hjelpe enormt i å skape positive resultater.

Tilgang Behandling Resources

En annen viktig måte å hjelpe barnet ditt er å utdanne deg selv på programmer som kan gi støtte i arbeidet med cerebral parese. De føderale personer med funksjonshemminger Education Act (IDEA) mandater stats levert tjenester for barn med nedsatt funksjonsevne, blant annet cerebral parese, fra barndom til en alder av 21. Den samme loven krever foreldrene til å delta i planlegging og gjennomføring av en helhetlig tilnærming til sine barns utvikling . Etater med ansvar for disse programmene varierer fra stat til stat, og kan inkludere statlige institutter for helse, utdanning eller sosiale tjenester. Konsultere de aktuelle etater i staten for å lære ditt ansvar og for å få tilgang til ressursene som er tilgjengelige for deg.

Talsmann for barnet ditt

Utover mandat deltakelse, bli en proaktiv talsmann for barnets velferd. Lær realitetene i håndteringen av cerebral parese, og sørge for at barnets behov blir møtt. Vær oppmerksom på at dette kan kreve tett avhør av credentialed myndigheter som leger, lærere eller terapeuter. Husk at målet er å gi barnet ditt med best mulig liv muligheter.

Du kan også bidra til å oppnå dette målet ved å oppmuntre barnet til å handle selvstendig når det er mulig. Enten motivet er skole, fysioterapi, husarbeid eller fritidsaktiviteter, til arbeid innpode en holdning av muligheten fått gjennom selvtillit og hardt arbeid.

Tar vare på deg selv

Husk imidlertid ikke til å overse dine egne behov i denne prosessen. Å ha et barn med cerebral parese vil uunngåelig legge betydelig til psykologisk stress. Oppsøke en av de mange støttegrupper for foreldre i en lignende situasjon, og arbeide for å dyrke familiebånd som også kan øke din evne til å mestre og blomstre.