Digidexo.com

Hvordan slutte å røyke med Bioresonans

Bioresonans er en behandling som har vært brukt i Europa i 25 år for å behandle avhengighet, allergi og andre plager. Bioresonans fungerer på prinsippet om at alle levende vesener avgir sin egen unike frekvens inkludert din kropp og merkevare av sigaretter som du røyker. Teknologien fungerer ved å "kansellere" frekvensen av rest nikotin i kroppen din som er ansvarlig for din fortsatte avhengighet. Teorien er at når kroppen går tilbake til sin pre-nikotin frekvens, vil din avhengighet av nikotin forsvinner i løpet av 24 timer. Det kan høres ut som science fiction, men bioresonans klinikker hevder en 70 prosent suksessrate med en en-timers behandling, og en 90 prosent suksessrate med 02:58.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å røyke med Bioresonans

Kontroller at du er kvalifisert for behandling. Du må være over 18 år, ikke er gravid, ammer eller bruker pacemaker.

Finn en klinikk i ditt område som har erfaring med å bruke bioresonance å hjelpe pasientene slutte å røyke. Gjør din første avtale.

To dager før planlagt avtale, drikke to liter vann per dag. Ikke drikk alkohol eller forbruke noen produkter med koffein (te, sjokolade, kaffe, etc.).

På den dagen du planlagt avtale, fortsette å avstå fra alkohol og koffein, drikke to liter vann før timen din og ikke ta noen medisiner eller smertestillende (unntatt de som foreskrevet av legen din). Ta med sigarettmerke av valget til timen.

Vit hva du kan forvente under behandling. Den smertefri behandling varer under en time og innebærer å sitte i en stol og holder en elektrode i begge hender.

For de neste 24 timene etter behandling, drikke 2-3 liter vann. Ta en vitamin C supplement og unngå eksponering for sigaretter og sigarettrøyk.

Vær forberedt på å oppleve milde symptomer som kroppen din begynner å avgifte. Disse symptomene er tretthet, hodepine, mild magesyke, en metallisk smak i munnen og svette håndflater. De bør slutte innen tre dager, og er faktisk et godt tegn på at kroppen din er avgiftende.

8. Lag en til to avtaler om nødvendig.