Digidexo.com

Hvordan henge opp ned for Back Pain

Hvordan henge opp ned for Back Pain


Når det gjelder å lindre ryggsmerter, henger opp ned er kanskje ikke så dumt. Inversjon terapi refererer til loven av å henge opp ned for å kurere din ryggsmerter. En av de sikreste måtene å bruke inversjon terapi er å investere i en solid inversjon tabellen. Den spesifikke formålet med en inversjon tabellen er å sikkert holde deg opp ned i håp om å lindre ryggsmerter. Hvis du ikke håndtere inversjon tabellen riktig, men det kan føre til alvorlige skader.

Bruksanvisning

•  Les bruksanvisningen for din inversjon tabellen. Mens inversjon tabeller kan alle har et felles mål, vil forskjellige merker har forskjellige oppsett og justering krav. Lese manualen forteller deg de spesifikke kravene til din spesielle inversjon tabellen.

Juster bordet til høyden din som skissert av ownerâ € ™ s manual. Hvis du får høyden galt, kan hodet beiter gulvet under bordet. Juster sikkerhet stropper som vil holde deg så godt.

Stå med ryggen presset mot bordet. Spenn føttene i og bruke armene til å presse ryggen og tabellen tilbake, løfte føttene opp fra bakken. Bevege seg sakte, slik at du ikke blir svimmel.

Gå tilbake til oppreist stilling etter noen minutter. Bor opp ned i en lengre periode kan forårsake hodepine og svimmelhet, så dona € ™ t opphold i den posisjonen for lang. Hvis du ryggsmerter vedvarer, lene seg tilbake igjen for enda et par sekunder og gjenta til smertene i ryggen forsvinner.

Løft armene over hodet ditt når du lener deg tilbake på tabellen. Dette vil bidra til ytterligere å rette ryggraden.

Tips og advarsler

  • Snakk med en lege eller en kiropraktor før du prøver inversjon terapi. Hvis ryggsmerter stammer fra en alvorlig ryggskade, kan inversjon terapi føre til mer alvorlige helseproblemer.
  • Hvis du begynner å føle deg svimmel som du henger opp ned, rolig bevege deg tilbake i en oppreist posisjon. Ikke få panikk og raskt trekke deg tilbake opp, eller du kan bli syk.