Digidexo.com

Hvordan kan jeg senke farlig høyt kolesterol Umiddelbart?

Høye nivåer av LDL, ellers kjent som "dårlig kolesterol", kan føre til blokkering i arteriene som forsyner blod til hjertet og hjernen. Disse blokkeringer kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er viktig å senke LDL nivåer og heve HDL-nivåer, som er den "gode kolesterolet". Du kan gjøre noen endringer med start i dag som vil hjelpe deg å leve et lengre, sunnere liv.

Diett

Bytt ut dine biffer med hvitt kjøtt. Rødt kjøtt er beryktet for å heve LDL kolesterol. Pare et måltid av bakt, ikke stekt, fjærkre og dampede grønnsaker med et enkelt glass rødvin, som også antas å bidra til lavere dårlige kolesterolet. Du bør forsøke å holde total kolesterol inntaket til 200 mg per dag.

Spise ute

Vær oppmerksom når du spiser ute. I stedet for å spise pommes frites med middag, har en side salat, med lav-fett eller fettfri dressing, eller en skål med frukt. Spør din servitør for å foreslå noen måltider som er hjertet sunt. Å gjøre sunnere valg også hjelper deg å miste det pesky 5 eller 10 ekstra pounds, som i seg selv kan bidra til lavere dårlige kolesterolet.

Fiber

Legg en hel-korn brød eller pasta til måltidet for å få en porsjon fiber, noe som bidrar til å senke LDL-kolesterol ved å utrydde fettstoffer. Andre kilder til løselig fiber inneholder linfrø, nøtter, bygg, frukt og grønnsaker.

Trening

Trening i minst 30 minutter hver dag. Disse kan være lav-effekt øvelser, som å gå, eller aerobic trening som sykling eller svømming. Du trenger ikke å utføre 30 minutter med kontinuerlig trening heller. Hvis det er mer gjennomførbart, spre det ut i to 15-minutters turer eller jogge i fem-minutters intervaller, seks ganger om dagen. Igjen, det spiller ingen rolle hvor lenge disse aktivitetene sist, bare så lenge de legger opp til minst 30 minutter.