Digidexo.com

Hvordan slutte å røyke Grupper Hjelp

Hvordan slutte å røyke Grupper Hjelp

Grunnleggende

Røykeslutt er vanskelig for folk flest er avhengige av nikotin. Abstinenssymptomer og cravings kan være så sterk som de oppleves av heroinavhengige. I tillegg til de fysiske abstinenssymptomer ved å slutte å røyke, for eksempel hodepine, kvalme og svimmelhet, har National Institutes of Health studier har funnet at sinne, humørsvingninger, spenning og depresjon var de vanligste abstinenssymptomene oppleves av røykere i løpet av den første uken av slutte. Mens de alvorlige abstinensfølelsen avta over tid, kan den psykiske avhengigheten fortsette i lengre perioder, noen ganger opp til et år eller mer for noen mennesker. Slutte å røyke støtte grupper kan hjelpe røykere opprettholde sin motivasjon, finne ideer og tips som fungerte for andre og ha et sted hvor de kan lufte sine følelser uten dom.

Møter

Når røykerne gjør en forpliktelse til en gruppe mennesker som de vil avstå fra å røyke, legger de et lag av forpliktelse til sin egen personlige ønske om å bli frisk. Grupper kan være uformell blant venner, gjennom helseinstitusjoner som American Cancer Society eller et lokalt sykehus eller gjennom en terapeut eller rådgiver. De viktigste aspektene ved en støttegruppe er at det møtes regelmessig, og tilbyr en trygg, ikke-dømmende atmosfære av tilfriskning. Nikotin Anonym er en selvhjelpsstøttegruppen som er basert på de 12 trinnene i Anonyme Alkoholikere. Møter er tilgjengelig over hele verden og kan søkes elektronisk på selskapets hjemmeside.

Webbasert

Online grupper av tidligere røykere og de som er midt oppe i tilbaketrekking kan være nyttig for folk som er for opptatt til å delta i en støttegruppe eller kan ikke finne noen i deres samfunn. Som andre sosiale nettverk, online røykernes røykeavvennings fora tilby tilgang til blogger, chatterom og e-postforbindelser for folk å finne støtte fra andre som går gjennom lignende situasjoner. I tillegg til den anonymiteten som en online gruppe, kan nås møter, samtaler og medlemmer 24 timer i døgnet. Uten cravings kan treffe i midten av natten, og noen ganger bare å snakke om det med noen som forstår kan hjelpe den tidligere røyker komme gjennom umiddelbar trang. Blogger og andre nettsteder satt sammen av amatører kan bli funnet som passer til alle slags personlighet. Hvordan Quit Smoking News er en blogg som oppfordrer folk til å slutte uten bruk av røykeslutt medisiner. Slutte å røyke Journals er en online gruppe som tror på den terapeutiske påvirker av skriving når du går gjennom cravings. De deler sine posteringer på nettet. Selv legemiddelprodusenter som gjør røykeslutt stoffer som Zyban og Chantix tilbyr online støttegrupper for sine kunder fordi de innser at den psykologiske virkningen av å slutte vanligvis er vanskeligere å håndtere enn de fysiske uttak.