Digidexo.com

Alkohol Detox symptomer

Alkohol Detox symptomer


Alkohol avgiftning - eller detox - er en smertefull opplevelse som alkoholikere forsøker å slutte stoffet må gå gjennom før de begynner prosessen med utvinning. Alvorlige alkoholikere er fysisk avhengig av alkohol - de trenger å drikke - og hvis de slutter umiddelbart, pådrar de ødeleggende symptomer på alkoholabstinens, som kan være livstruende uten tilsyn.

Identifikasjon

Alkohol detox er den spesifikke betegnelsen som brukes når alkoholikere slutte å bruke alkohol jevnlig under oppsyn av en medisinsk faglig, nesten alltid ved hjelp av en cocktail av reseptbelagte legemidler til behandling av abstinenssymptomer. De fleste alkoholikere velger å detox enten på et sykehus eller et rehabiliteringssenter. Jo mer kjemisk avhengige alkoholikeren i spørsmålet er på alkohol, jo mer alvorlig at symptomene blir, og jo større mengde av tilsyn og behandling nødvendig for ham å komme gjennom detox prosessen trygt vil bli.

Funksjon

Det første settet med symptomer som mest kjemisk avhengige alkoholikere begynner å føle rister, svetting, hodepine, kvalme og noen ganger oppkast. Sterke ønsker å konsumere mer alkohol generelt oppstår når disse følelsene blir tydelige. Benzodiazepiner som Valium og andre lignende stoffer er brukt for å dempe alvorlighetsgraden av disse symptomene. Etter ikke å konsumere alkohol for enda lenger, vil alkoholikeren da oppleve delirium tremens, eller "DTS".

Effekter

De delirium tremens begynne å vises mellom 6 til 48 timers stans alkoholforbruk. Disse involverer hallusinasjoner, mer voldelige risting og kvalme symptomer, hyperaktiv atferd, høy lysfølsomhet, kramper og selv beslag. Dødeligheten på sykehus for dette settet av symptomer er rundt 5 til 15 prosent, men uten tilsyn, kan det føre til død hos 35 prosent eller mer av tilfellene, ifølge Dr. Michael Burns av eMedicine (se Ressurser).

Betraktninger

I mindre alvorlige tilfeller av alkoholisme, noen ganger et økt inntak av vann og vitamin tiamin, sammen med sunn mat og sengeleie, kan være nok til å behandle symptomene. Før man et behandlingsopplegg, kan alkoholikere øke sjansene for en mindre plagsom gjenoppretting hvis de måler sine vanlige alkoholinntak og rapportere det nøyaktig til legene som behandler dem. Narkotika doser kan da kalibreres mer effektivt til behovene til personen forsøker utvinning.

Misforståelse

Avslutte alkohol er ingenting som å slutte å røyke eller mange andre rusmidler. Detox symptomer på alvorlige alkoholikere er mer alvorlig enn for heroin eller sprekk narkomane, og mer sannsynlig å føre til dødsfall selv i sykehusforhold. Det bør aldri bli forsøkt alene. Detox, selv om fysisk utmattende og svært risikabelt, er bare en av de første stegene mot reell bedring. Tilbakefall er vanlig, selv om sjansene kan reduseres hvis utvinne alkoholholdige begynner et program for samtaleterapi eller tiltrer en støttegruppe.