Digidexo.com

Tips om Økende Sunn Nails & Hair

Ikke lur deg selv og tenke at når du først møter noen, at noen ikke er en vekt på utseendet ditt. Førsteinntrykket er viktig. En av de første tingene folk legge merke til om noen andre er at persons hår og negler. Du ønsker sunt hår og negler å gjøre et godt førsteinntrykk og generelt føler seg godt om deg selv.

Få sunn hår gjennom Vitaminer og omsorgs

Sunt hår er ikke vanskelig å oppnå. For det meste, voksende sunt hår krever rett og slett sunn fornuft. Hvis du vil ha sunt hår, første start ved å fjerne alle dine skadet hår med et par gode barber saks. Når skadet hår er fjernet, vil sunt hår vokse i stedet, forutsatt at du supplere din diett med vitaminer og mineraler som stimulerer sunn hårvekst.

Ulike vitaminer og mineraler oppmuntre sunn hårvekst. B-vitaminer og visse aminosyrer, for eksempel folsyre, er avgjørende for vokser sunt hår. Du kan finne disse vitaminene på ditt lokale helse butikken. Et annet stoff som stimulerer hårvekst er beta-karoten. Dette stoffet ikke bare fremmer sunn vekst, det gir også beskyttelse til håret ditt. Du kan finne beta-karoten i grønne og gule grønnsaker og frukt. Til slutt, siden hårsekkene er i utgangspunktet protein molekyler, bør du supplere din diett med mye proteiner.

Få sunn Nails med omsorg og Næringsstoffer

Akkurat som du bruker visse omsorg teknikker og vitaminer for å vokse sunt hår, det samme gjelder for sunne negler. Spiker er lik hår ved at de er laget hovedsakelig av proteiner kalt keratin (et protein også funnet i hår og hud). Av denne grunn, vokser sunne negler er ikke så forskjellig fra å vokse sunt hår.

Det er viktig å holde neglene rene og tørre. Dette vil forhindre mange infeksjoner og sykdommer fra å sette inn under huden. Neste, trim og file neglene regelmessig. Igjen, er neglene kommer til å vokse på egen hånd; utgangspunktet, må du utføre vedlikehold på neglene regelmessig for å holde dem vokser sunt.

Som for vitaminer og næringsstoffer, akkurat som med hår, er beta-karoten et flott stoff som fremmer og beskytter sunn spiker vekst. Et annet stoff som du kan bruke er biotin. Biotin fremmer tykkere neglevekst, noe som er viktig i friske negler, siden de ikke vil bryte like lett. Du kan finne biotin i slike matvarer som lever og eggeplommer.