Digidexo.com

Fosfatidylserin og vekttap

Fosfatidylserin og vekttap


Fosfatidylserin er en populær supplement ofte brukt for å forbedre hjernefunksjonen ved å øke konsentrasjonen og hukommelse, så vel som å forebygge for tidlig aldring. Imidlertid kan dens mindre kjente fordelene tilby vidtrekkende helsemessige forbedringer, inkludert å hindre eller redusere vektøkning. I motsetning til de fleste vekttap produkter, bidrar fosfatidylserin behandle kilden vektøkning, noe som ofte er vektrelaterte.

Stress

Nesten alle opplever flere stressende hendelser på en dag-til-dag basis. Stress er praktisk talt uunngåelig og kan ofte gå ubemerket hen. Det er viktig å merke seg at stress kan være fysisk, fra et traume eller overanstrengelse, følelsesmessig og miljømessig, i form av giftstoffer og kjemikalier. Imidlertid, uavhengig av hvilken type av stress, dens virkninger ha en skadelig effekt på helsen til kroppen.

Kortisol

Kortisol er et hormon som utskilles fra binyrene når kroppen er stresset. Når kortisol er utgitt, det svekker immunforsvaret og avleder alle kroppsfunksjoner til å håndtere stress. Leveren utgivelser lagret glukose slik at kroppens blodsukkernivået til å øke. Fordøyelses handlinger og næringsopptak er redusert og selv mageslimhinnen tykkelsen minker. Kortisol utgivelsen er ment å hjelpe kroppen i å reagere på periodiske liv og død situasjoner men i en stressende livsstil det er gitt ut regelmessig.

Kortisol og vektøkning

Depot av kortisol kan føre til problemer med å regulere blodsukkeret nivåer, for tidlig aldring og energinivå. Vektøkning, spesielt rundt magen, er svært vanlig med langvarig kortisol sekresjon. Denne type av vektøkningen er svært vanskelig å tape. Nesten alle bivirkninger av for mye eller langvarig frigjøring av kortisol resulterer i vektøkning og en reduksjon i generell helse. Regulering kortisolnivå kan bidra til å helbrede skaden allerede påløpt og forebygge fremtidige skader og vektøkning.

Fosfatidylserin og Vekttap

Fosfatidylserin er en fettsyre som vanligvis finnes i muskelvev samt hjerne-og immunceller. Det er også en av de mest kjente kosttilskudd for å regulere kortisolnivå. Fosfatidylserin reparasjoner kortisol reseptorer på hypothalamus kjertel. Disse reseptorene faktisk bli skadet av kortisol i seg selv. Ved å reparere disse receptor områder, kan fosfatidyl serin hindre ytterligere ødeleggelser forårsaket av utslipp av for mye eller for lite kortisol, ifølge forhånd-health.com. Videre studier, publisert i Life Extension, viste at intravenøs phosphatidylserine redusert blodkortisolnivå så mye som 45 prosent i fag som opplevde øvelse indusert stress. Fosfatidylserin kan bidra til å avslutte den skadelige syklus for stress-indusert vektøkning.

Tilskudd av Fosfatidylserin

Fosfatidyl serin har blitt brukt intravenøst ​​og muntlig i forskningsstudier. Blodnivåer av fosfatidyl-serin viser at oral inntagelse resulterer i en nedbrytning av supplement. Imidlertid var mengden som forblir intakt absorberes lett og har evnen til å krysse blod-hjerne-barrieren. Oral administrasjon av phosphatidylserine er fortsatt et bedre alternativ enn å prøve å få det fra maten. Den finnes kun i spormengder fra mat kilder. Noen fosfatidylserin produseres i kroppen imidlertid bruker den store energilagre.