Digidexo.com

Hvordan å rense ørene mine

Hvordan å rense ørene mine


Etter å ha tette ører kan være mer enn irriterende. Det kan være vanskelig å høre og kan være ganske ubehagelig. Ørene blir tilstoppet for en rekke forskjellige grunner, inkludert forkjølelse, svømming eller ørevoks buildup. Uansett hva grunnen, er det ubehagelig i beste og ofte over-the-counter medisiner vil ikke lindre symptomene. Det er flere påvist hjem rettsmidler som kan unclog ører.

Hvordan å rense ørene mine

Flere enkle forslag

Vipp hodet til siden og hell en kork hydrogen peroxide inn i øret. La den sitte i fem minutter. Det er enklest å ligge med øret vendt opp. Det vil være å bruse og knitrende som peroksyd ødelegger voks. Hold øret over vasken og bruke en ren og tørr klut til å rydde opp i øret etter fem minutter er gått. Gjenta på den andre siden. Denne metoden er stor for tresko på grunn av ørevoks.

Hold nesen med fingrene og blås forsiktig. Dette vil føre til ørene til pop. Denne metoden er rask og nyttig etter å fly.

Sett noen dråper kokosolje i hvert øre før du går til sengs. Ørene bør løsnes ved morgen. Dette er nyttig uansett hvorfor ørene er tette.

Sitt på badet mens en varm dusj er i gang eller stå i dusjen. Dampen vil bidra til å rydde opp i lunger og rense ørene.

tillater vann fra en varm eller varm dusj for å gå direkte inn i øret. Tømme den ved å vippe hodet og gjenta til tilstopping lindres.

Hint

  • Snakk med en lege hvis tilstopping vedvarer. Øre-nese-og-hals lege vil kunne rense det hvis ingenting annet fungerer.
  • Hvis den tette skyldes ørevoks, kan Q-tips skyve voks videre inn i øret, og bør unngås. Bruk bare holde pusten og plugge nesen etter anledninger som flyr. Blåser for hardt kan forårsake en rift i trommehinnen så vær forsiktig.