Digidexo.com

Hvordan å hoppe starte vekttap på en lav-carb diett

Hvordan å hoppe starte vekttap på en lav-carb diett


Et low-carb diett kan være en effektiv og rask vekttap metode. Det er sentrert rundt konseptet at kroppen fungerer riktig og effektivt når vi spiser for det meste protein. Det identifiserer karbohydrater som fienden i vår kamp for et sunt og passer kroppen. Dietten krever en innledende tilbaketrekning fra alle karbohydrater, men til slutt gjør det mulig for små mengder til å bli lagt tilbake i kostholdet ditt gradvis. Denne tilnærmingen vil tillate deg å hoppe starte din diett og til slutt finne en komfortabel daglig inntak av karbohydrater som gjør at du kan opprettholde en sunn vekt.

Hvordan å hoppe starte vekttap på en lav-carb diett

En hoppe starte kosthold ved sterkt begrense karbohydratinntaket. På den første dagen, bør kostholdet hovedsakelig består av oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, kylling, pølse, ost og egg.

Spis ikke mer enn 30 g karbohydrater daglig i dagene 2-14 av dietten. Kroppen din vil trolig være i ketose (en tilstand hvor fett er først og fremst brukes til drivstoff kroppen) i denne perioden. Dette vil hoppe starte din diett ved å få deg til å kaste pounds umiddelbart. Ved slutten av de 2 første ukene, bør du miste mellom 8 og 20 kg.

Drikk rikelig med vann mens du praktiserer den low-carb diett. Dette vil hjelpe deg å holde deg hydrert. De fleste andre drikkevarer er forbudt.

Ta en multivitamin hver dag for å sikre at kroppen mottar viktige næringsstoffer.

Begynn en øvelse regime å kompliment kosthold og hjelpe deg å etablere en ny sunn livsstil. Sammen med fett, vil du også miste muskler mens slanking. En styrke-building aktivitet vil hjelpe deg å opprettholde muskler, men likevel miste fettet. Det er viktig å trene 4 dager i uken i minst 30 minutter hver gang.

Legg i noen komplekse karbohydrater med start på dag 15 av dietten. Dette kan inkludere noen grønnsaker, bær eller hele korn matvarer. Langsomt øke karbohydratinntak hver dag inntil du når et nivå hvor du fortsatt oppnå vekttap, men er fornøyd med variasjon i kosten.

Hint

  • Forplikte seg til dietten i minst 2 uker. De første 14 dagene kan være vanskelig som kroppen justerer seg til en ny stil for å spise. Det vil sakte skifte fra sukker-brenning til fettforbrenningsmodus. Tapet i vekt bør gi deg oppmuntring du trenger for å holde fokus på slutten målet.
  • Vurder å bruke Ketose strips for å finne ut om kroppen din er i det høye fettforbrenningen tilstand. De kan bli funnet på ditt lokale apotek.
  • Erstatte mat i kjøleskapet og pantry med valgene som er lav på karbohydrater og mye protein. Besøk Diet and Fitness i dag for en liste over matvarer (se Ressurser nedenfor).
  • Mens lav-karbo diett er basert på forbruket av mat med høyt protein, prøv å unngå fråtseri av fet bacon og rødt kjøtt. Høyt forbruk av disse matvarene kan føre til andre helseproblemer.
  • Rådfør deg med en lege før du prøver en low-carb diett hvis du er gravid, sykepleier eller lider av en alvorlig sykdom.