Digidexo.com

Hvordan Beat jeg Klebsiella?

Hvordan Beat jeg Klebsiella?


Klebsiella pneumoniae (K. pneumoniae) er en bakterie som vanligvis er opportunistisk, eller invaderer en svekket kropp eller kroppen til en alkoholiker. Vanlig i et sykehus og overføres mellom pasienter, helsepersonell kan noen ganger være senderne. Klebsiella ikke sprer seg gjennom luften. Kontakt mellom pasienter og håndtering av ansatte er sannsynlige årsaker, selv om denne bakterien er vanlig og ufarlig i den menneskelige tarmen og avføring. Om lag 1,7 millioner infeksjoner og 99 000 dødsfall forekommer hvert år i USA på sykehus, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Klebsiella er en av disse infeksjoner, og det kan angripe i urinveiene, lungene, blodstrømmen eller et kirurgiske området.

Hvordan Beat jeg Klebsiella?

•  Vask hendene regelmessig. Håndvask har fordeler for pasienten og andre. Enten du har Klebsiella eller er et sykehus pasienten med andre problemer, holde hendene rene med hånden sanitizers og hyppig håndvask for å unngå å få sykehus-borne sykdommer. Insister på at noen omsorg for du vasker eller bruk rensemiddel.

•  Ta ansvar for din medisinsk behandling. Hvis du ikke får godt, er det viktig å ta ansvar eller få noen til å argumentere på dine vegne. Still spørsmål og insisterer på svar.

Få en skikkelig diagnose. Hvis du har en bakteriell infeksjon, kreve testing gjøres for å finne ut hva som bakterier som forårsaker infeksjonen så den riktige antibiotika kan brukes til å behandle det. Klebsiella er mulig å behandle med antibiotika, men resistenstester er avgjørende, ifølge University of California San Diego College of Medicine.

Be om retesting hvis det ikke er noen bedring innen ca 4 dager. Noen Klebsiella pneumoniae infeksjoner er resistent. Dette skjer når K lungebetennelse produserer carbapenemase enzymet. Den klasse av antibiotika som kalles karbapenemer er vanligvis foreskrevet for denne infeksjon, men vil ikke herde Klebsiella hvis belastningen er resistent. Du kan ikke understreke nok viktigheten av resistenstester for riktig behandling av denne infeksjonen.

Rett din lege til informasjon fra Centers for Disease Control and Prevention og anbefalinger fra University of California San Diego School of Medicine. The San Diego hjemmeside antyder antibiotika som vil arbeide for å fjerne Klebsiella pneumoniae samt foreslå hvordan å vurdere pasientens respons på behandlingen.