Digidexo.com

Bruk av Naltrexone for Immune Deficiency

Full styrke naltrekson brukes av leger for å hjelpe de med narkotikaavhengighet. Men i små doser, hjelper dette stoffet regulere immunsystemet hos de med autoimmun sykdom. Behandlingen, som kalles Low Dose Naltrexone, eller LDN, blir brukt til å behandle immune sykdommer som multippel sklerose, HIV, Crohns sykdom, Lupus, og til og med noen former for kreft. LDN brukes også av enkelte leger å behandle autisme.

Hva er LDN?

Naltrexon blokkerer opiatreseptorene i hele kroppen. På grunn av denne handlingen, det har blitt brukt til å behandle opium og heroin narkotikaavhengighet siden 1984 standard, FDA godkjent dosering for avhengighet er 50 mg.

Dr. Bernard Bihari utviklet lav dose protokollen som brukes av mennesker med autoimmune sykdommer. Han fant at ved å ta mellom 3 mg og 4,5 mg hver kveld ved leggetid, den naltrekson blokkert opiatreseptorene for to til fire timer mens personen sov.

Denne korte, midlertidige blokkering fører til at kroppen for å frigjøre mer tidlige morgen endorfiner. De ekstra endorfiner bidra til å regulere immunsystemet, og ser ut til å forbedre sin funksjon.

Finne en lege å forskrive LDN

Lavdose naltrekson er tilgjengelig via resept bare. Dessverre er LDN ikke et allment kjent behandling og mange leger er kjent med bruken sin. Snakk med familien din lege, dele informasjon funnet på Low Dose Naltrexone nettside i Resource delen, og be legen om å forskrive det.

Hvis legen nekter, bør du vurdere å bli med i LDN_Users gruppen på Yahoogroups. Flere medlemmer av denne gruppen holde en liste over leger som er kjent for å foreskrive LDN.

Du kan også ringe en av LDN kjent compounding apotek notert på Low Dose Naltrexone nettstedet og be dem om å henvise deg til en LDN vennlig lege nær deg.

Mange LDN vennlige legene gjør telefonkonsultasjoner for pasienter som er mer enn flere timer unna. De fleste vil kreve at du sender en kopi av din journal, slik at de kan avgjøre om LDN er en god medisinering valg for deg.