Digidexo.com

Hvordan virker Mayo Clinic diett?

Fad versjon av Mayo Clinic Diet

Kjepphest versjon av Mayo Clinic Diet er faktisk ikke tilknyttet Mayo Clinic og er spesielt disavowed ved Mayo Clinic eksperter. Det hevder å jobbe primært ved å anbefale grapefrukt med hvert måltid, begrense matvarer med karbohydrater (som hvit ris og poteter) og anbefale ubegrensede mengder kjøtt.

Teorien bak Fad Mayo Clinic Diet

Det finnes to hovedteorier bak hvordan kjepphest versjon av Mayo Clinic Diet ville fungere. Den første er en ubekreftet tro på grapefrukt som et vekttap hjelpemiddel. Det finnes en rekke andre kjepphest dietter også som siterer dette prinsippet, og hevdet at å spise grapefrukt fører til fettforbrenning. I realiteten har ingen forskning noensinne fant frem noen spesiell fettforbrenning evne i grapefrukt. (Det er en sunn mat å spise, men ikke et mirakel ingrediens for vekttap). Den andre prinsippet bak kjepphest Mayo Clinic Diet minner om mer populære Atkins eller South Beach dietter - ideen om at å spise karbohydrater forårsaker vektøkning og dermed er det bedre å spise en diett hovedsakelig bestående av fett og protein. Det er noen undersøkelser å støtte lav karbohydrat dietter, men vanligvis med gradvis øker over tid i karbohydratinnhold og ikke en utvidet ekstrem reduksjon av karbohydrater.

Ekte Mayo Clinic Diet

The Mayo Clinic utstedt et sett med anbefalinger i 2006 i et forsøk på å distansere seg fra den kjepphest Mayo Clinic Diet. Dette legitim Mayo Clinic "Diet" fungerer ved hjelp av allment aksepterte og anerkjente prinsipper, for eksempel etter en mat pyramide med en base av ubegrenset frukt og grønnsaker etterfulgt av en sterk base av karbohydrater, med mindre mengder fett og protein (en direkte kontrast til det fad versjon av dietten). Den anbefaler også fysisk aktivitet, som ikke er adressert av kjepphest versjon.

Hvordan den virkelige Mayo Clinic Diet Works

Den legitime versjonen av Mayo Clinic Diet fungerer ikke så mye for vekttap som for bedre helse. Nesten alle helseeksperter anbefaler daglig mosjon og et sunt kosthold som er basert på rikelig fiber fra frukt, grønnsaker og helkorn, og begrensede mengder av gode proteiner og fett. Denne typen en diett gir kroppen de byggesteinene den trenger for å opprettholde helse og avverge sykdommer. Dette Mayo Clinic Diet kan brukes for vekttap også, men det totale daglige inntak av kalorier må være lavere enn mengden av kalorier som brukes i løpet av en dag for at vekttapet til å oppstå.