Digidexo.com

Typer medisinske grader for en Doctor

Typer medisinske grader for en Doctor


Når du går i et legekontor du ikke kan hjelpe, men ser på veggen og legitimasjon som legen din har. Å vite en lege utdanningsbakgrunn er avgjørende i å gjøre beslutningen når du velger en lege. USA-utdannede leger gis MD og DO grader. Leger utdannet utenfor USA ofte får en mbbs grad. Å vite forskjellene mellom disse grader vil bidra til å gjøre et mer informert beslutning når du velger en lege.

Medical Doctor Degree

The Medical Doctor grad er den vanligste amerikanske grad. Studenter tjener en MD grad fra et akkreditert fireårig medisinsk skole. En fire-årig lavere grad er nødvendig før de blir kvalifisert for medisinstudiet. Klasser som inngår i læreplanen for MD grader inkluderer mikrobiologi, fysiologi og farmakologi. Praktisk erfaring kommer fra tilsyn rotasjoner i ulike spesialiteter. Eksempler på disse spesialitetene inkluderer kardiologi, kirurgi og obstetrikk / gynekologi. Etter å ha mottatt en medisinsk grad, vil potensielle leger tjene som beboere på et sykehus i inntil åtte år. Det siste trinnet for å motta en lege grad er å passere bord og statlige lisensiering eksamener.

Lege for Osteopati Degree

The Doctor of Osteopati, eller DO grad, er den andre og litt mindre vanlig amerikansk medisinsk grad. Denne graden er forskjellig fra en MD fordi en DO fokuserer på å behandle kroppen helhetlig. DO trening spesialiserer seg på relasjoner mellom nerver, muskler, bein og organer. Spesialiteter med denne graden omfatter pediatri, familie praksis og indremedisin. I tillegg til å motta hennes bachelorgrad, må DO også tjene sin medisinske grad fra et akkreditert fireårig osteopatisk skolen. Kurs i en osteopatisk medisinsk skole inkluderer histologi, fysiologi og osteopatisk prinsipper og praksis. Nyutdannede av osteopatisk skoler må fullføre en 12-måneders utplassering fulgt av opp til seks år i bosted. Når bosted er fullført, må DO passere hennes bord og statlige lisensiering eksamener før de lov til å praktisere medisin.

Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery Degree

De nevnte medisinske grader er gitt av amerikanske høyskoler og universiteter. Hvis du studerer ut av USA, vil du sannsynligvis jobbe mot en Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery grad. Til tross for å høres ut som to separate grader, de er tildelt som en samtidig. Avhengig av i hvilket land du studerte medisin, kan disse graders akronymer variere, inkludert BM BS, MB BS, eller MB CHB. Utenlandske medisinstudenter vanligvis motta disse grader etter seks år med lavere medisinske studier. Etter fullført, må de fleste av disse håpefulle legene avslutte et internship før praktisere medisin.