Digidexo.com

Vann terapi for depresjon

Depresjon kan i stor grad påvirke livskvaliteten fra sysselsetting til relasjoner. Mange har eksperimentert med alle typer behandling som spenner fra tradisjonelle antidepressiva til naturmidler til psykoterapi. Flere og flere mennesker søker naturlige former for behandling for depresjon som vann terapi.

Vann terapi for å behandle depresjon

Leve med depresjon fører til mange mennesker til å søke andre former for behandling av sin tilstand. Den følelsesmessige tilstand av deprimerte personer ofte gjør det vanskelig for dem å følge gjennom med sine daglige rutiner. Forskere og leger er alltid på utkikk etter nye måter å effektivt behandle depresjon.

Nikolai Shevchuk, forsker ved Virginia Commonwealth University School of Medicine, mener at å ta 2-3 kalde dusjer daglig kan redusere depresjon. Shevchuk mener at vi alle har det som kalles en "blå spot" i hjernen vår. Innkapslet i dette stedet er noradrenalin, som er en nevrotransmitter som er tenkt å bidra til å regulere depresjon. Når du tar 02:58 kalde dusjer en dag på 68 grader, hjelper det å stimulere "blue spot." Kjemikaliene slippes, og du begynner å føle dine depressive symptomer løft. Dusjene bør bli en normal del av din daglige rutine når du er i stand til å tolerere den 68-graders vanntemperatur.

Selv kalde dusjer er tenkt å være effektive, andre folk drikker vann for å lindre symptomer på depresjon. Hvert individ har giftstoffer i kroppen hans og drikkevann bidrar til å vaske disse giftstoffer fra systemet hans. Mennesker som opplever depresjon noen ganger lider av dårlig egenomsorg. De kompromiss ernæring og ofte ikke bruker nok vann. Dehydrering setter inn og strømmen av nevrotransmittere bremser ned drastisk. Å drikke vann hjelper til å flytte giftstoffer ut av kroppen din og fukter hjernen og bevegelsen av kranie væske. Kranie væsken inneholder nevrotransmittere serotonin og dopamin. Disse nevrotransmittere er ansvarlig for å regulere humøret.

Vann kan ha en positiv innvirkning på humøret samt avtagende symptomer på depresjon. Folk har brukt svømming med delfiner som en måte å behandle sine depresjoner. Tilbringe tid i vannet og koble på en naturlig nivå kan øke hjernen kjemikalier som bidrar til å regulere humøret. Engasjerende med pattedyr i sitt eget miljø er terapeutisk, og kan påkalle en følelse av velvære og ro.

Hvis symptomene ikke løfte med vann terapi så kan det være på tide å konsultere legen din for ytterligere hjelp.