Digidexo.com

Hjertesykdom Ernæring

Hjertesykdom Ernæring


Hjerte- og karsykdommer er den ledende dødsårsaken i USA. Mye tid og forskning er viet til forebygging av slag, hjerteinfarkt og andre hjerte- og karsykdommer. Forskning har vist at forebyggende tiltak tidlig under behandling av hjertesykdom er en viktig forebyggende avskrekkende for ytterligere hjerte problemer. Sunn ernæring og mosjon kan dramatisk redusere dine sjanser for å dø av hjertesykdom.

Betydning

Våre foreldre refset oss alle å spise riktig som vi vokste opp. Dette betydde selv blir utsatt for grønnsakene vi trodde var vemmelig, for eksempel rødbeter, brokkoli og rosenkål. Vi tenkte bare våre foreldre var å være grådig når de ikke ville la oss sluke håndfuller av informasjonskapsler, og høy fett snacks før middag. Som det sies, "alt gammelt er nytt igjen." Vi har alltid visst gode sunne matvaner; problemet er, at så få av oss overholde dem. Til slutt, noen i familien din, kanskje til og med deg, vil bli rammet av hjertesykdom. Å være klar over sunt hjerte ernæring er en bane vi alle bør følge.

Effekter

Fett og oljer tette blodårene, og blodet kan ikke flyte gjennom dem lett. Tilstoppede arterier føre til blodpropp og slag, eller enda verre, død. For mye natrium får oss til å holde på væske, og selv om ikke farlig i din gjennomsnittlige amerikaner, for mye natrium kan føre til ekstrem hypertensjon hos personer som allerede har en svekket hjerte på grunn av fedme, røyking, og andre naturlige fiender. Stress, kombinert med andre risikofaktorer, kan være dødelig i en person med hjerte-plager.

Misforståelse

Mange ignorere sine legers advarsler å kutte ned på alkohol, stress, fet mat, og koffein. Menneskelige natur alltid gjør oss til å tro det kan ikke skje med oss. En alvorlig hjerneslag kan drepe eller permanent deaktivere en person. Strokes kan variere fra svært milde symptomer som et TIA (transitorisk iskemisk anfall) som er virkelig tidlige faresignaler. Noen mennesker er ikke så heldig da, og blir slått ned med et stort slag uten forvarsel, og finne seg selv å lære å lese, gå, og brødfø seg selv igjen. Hjertesykdom er den mest kostbare av alle sykdommer. Behandling og rehabilitering kan bli lang og kostbar.

Forebygging / løsning

Hjertesykdom trenger ikke å være en død setning. Det trenger ikke engang å være i slutten av glede, eller en livslang fengselsstraff for å ha noe gøy, og spiser ingenting velsmakende. Sunn ernæring kombinert med medisiner og riktig trening kan forlenge levetiden på flere måter. Senke kolesterolet er enklere enn noensinne. Studier av American Heart Association har vist slike matvarer som havregryn, og beriket hele korn kan redusere kolesterolet i så lite som 30 dager. Kutte ned på natrium er ikke bare bra for kroppen din, det hjelper deg nyte mat som de skal smake. Spise rå frukt og grønnsaker kan være vanedannende; snart kroppen din vil begynne å kreve de naturlige matvarer.

Potensiell

Ikke bare vil riktig ernæring redusere sjansen for å dø av hjertesykdom; det vil forbedre hele trivsel naturlig. Kroppene våre bare operere bedre på god ernæring. Din energi vil sveve, hud og hår vil gløde med helse; og ditt syn på livet vil skyte i været som du høste fordelene av god helse.