Digidexo.com

Hvordan behandle kikhoste med naturmedisin

Hvordan behandle kikhoste med naturmedisin


Kikhoste, eller kikhoste, er en bakteriell infeksjon hvor intense anfall av hoste er ledsaget av en lilla eller blå i ansiktet, slim i lungene, oppkast og angst. Kikhoste kan være farlig, spesielt hos små barn og eldre, og bør behandles av en medisinsk profesjon; men kan noen naturlige medisiner hjelpe forkorte et anfall av kikhoste og hjelpe deg å takle symptomene. Les videre for å lære hvordan man skal behandle kikhoste med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Ta med 4 kopper vann til å koke, tilsett 1 ss. av OSHA rot og 1 ss. av marshmallow rot og la blandingen bratt dekket og av varme i minst 20 minutter. Drikk en kopp av denne beroligende te minst tre ganger om dagen for å hjelpe fordrive slim og begrense hoste angrep forårsaket av kikhoste.

Bruk glatte alm halspastiller så ofte som nødvendig for å hjelpe lindre en vond hoste. Glatte alm pastiller er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker og ofte inneholder lakris rot også, en annen naturmedisin som kan være nyttig i behandling av kikhoste.

Bland 1 ss. av rå honning i en kopp fersk drue juice og drikke to eller tre ganger om dagen for å behandle kikhoste. Druer er en naturlig slimløsende og vil bidra til å eliminere slim i lungene, mens honning har naturlige antibakterielle egenskaper som kan hjelpe behandle bakteriell infeksjon som forårsaker kikhoste.

Lag en naturlig hoste medisin ved sliping 7 ss. rosiner og plassere dem i en liten kasserolle. Legg 7 ss. av honning og dekker blandingen med vann. Putre rosiner og honning før den får en tykk saus-aktig konsistens. Oppbevar i en lufttett krukke i kjøleskapet og ta 1 ss. hver kveld før sengetid.

Spis en all frukt diett for å bekjempe kikhoste. Frukt er rik på vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å helbrede. De er lette å fordøye, og vil hjelpe kroppen til å eliminere giftstoffer og bakterier til stede på grunn av kikhoste.