Digidexo.com

Behandlinger for Helvetesild Pain

Behandlinger for Helvetesild Pain


Helvetesild er en ekstremt smertefull reaktivering av barndommen vannkopper sykdom. Som rammer hovedsakelig voksne, vises helvetesild vanligvis i en belte-lignende mønster på halvparten av kroppen og ser ut som den er i rader, som takshingel. Helvetesild generelt påvirker brystet eller ryggen, men kan dukke opp hvor som helst. Lider føler smerte før utslettet viser seg. I alvorlige tilfeller kan sykdommen føre til nerveskader.

Oral smertestillende medikamenter

Muntlig smertestillende medikamenter er den vanligste metoden for behandling ved utbruddet av sykdommen. Narkomane som kodein eller Demerol kan være foreskrevet for å gi lindring. Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproksen, kan også tjene til å kontrollere hevelse og smerte.

Antivirale medisiner

Antivirale medisiner er vanligvis foreskrevet for å hindre spredning av utslett til andre områder av kroppen. Felles foreskrevet er Zovirax, Famvir og Valtrex. Disse antivirale medisiner bidra til å redusere hevelse og redusere sjansene for langsiktig smerte forbundet med nerveproblemer etter at selve sykdommen er leget.

Aktuelt Kremer

Aktuell kremer er ofte foreskrevet for å døyve nervene og hindre smerter og spre seg. Zostrix og Zostrix-HP er de mest vanlige. Utgangspunktet, kan de forårsake en stikkende følelse før smertelindring setter inn.