Digidexo.com

Hva som utgjør Alcohol Abuse?

Alkoholmisbruk utgjør en stor sosial og medisinsk problem i USA. Alkoholmisbruk innebærer forsettlig drikke til poenget med drukkenskap. Alkoholmisbruk er forskjellig fra alkoholavhengighet (også kjent som avhengigheten) ved at individet misbruker alkohol ikke trenger den å fungere på en daglig basis. Imidlertid kan ofte misbruker alkohol føre til sosial, helse og personlige problemer, så vel som en økt risiko for avhengighet.

Forstyrrelser i dagliglivet

En person som misbruker alkohol er sannsynlig å finne det forstyrre mange aspekter av dagliglivet. Slike forstyrrelser inkluderer en manglende evne til å oppfylle ansvar hjemme, på jobb eller i skole. For eksempel mangler skole eller arbeid på grunn av drikking eller at de ofte hang over kan være et tegn på alkoholmisbruk. Tilsvarende neglisjere ansvar - som ikke oppfyller jobb ansvar eller forsømme barn på grunn av alkoholbruk - kan tyde på at en person misbruker alkohol.

Farlige situasjoner

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, nesten en tredjedel av dødsfallene forårsaket av bilulykker involverer en sjåfør som er under påvirkning av alkohol. En person, som ofte finner seg i farlige situasjoner på grunn av bruk av alkohol - for eksempel drikking og kjøring - kan ha et problem med alkoholmisbruk. Andre farlige situasjoner omfatter bruk av maskiner under påvirkning, samt miksing reseptbelagte medisiner eller ulovlige legemidler med alkohol.

På grunn av dette, kan alkoholmisbruk også føre til juridiske problemer, for eksempel arrestasjoner for kjøring under påvirkning.

Stress

Selv om mange mennesker drikker i sosiale situasjoner eller som en måte å slappe av etter en lang dag, jevnlig bruk av alkohol som en måte å lindre stress er et tegn på alkoholmisbruk. Dette gjelder særlig om bruk av alkohol fører ofte til å være beruset. Tilsvarende bruk av alkohol når følelse altfor emosjonelle - er også et tegn av alkoholmisbruk - for eksempel, etter å kjempe med en partner eller å takle traumer eller tap.

Avhengighet

Selv om ikke alle mennesker som misbruker alkohol vil bli avhengig av det, er folk som misbruker det regelmessig å sette seg i fare for alkohol avhengighet eller avhengighet. Alkoholavhengighet er en medisinsk tilstand, der en person er fysiologisk avhengige av alkohol. Dette betyr at personens kropp blir brukt til å forbruke en viss mengde alkohol daglig, og personen vil begynne å oppleve abstinenssymptomer hvis han ikke drikker. Alkoholabstinens er en alvorlig medisinsk problem og potensielt livstruende. Enhver person i fare for tilbaketrekking bør søke medisinsk hjelp umiddelbart.